top of page

NISAM NAJSRETNIJA, NISAM NAJISPUNJENIJA

Pjevačica Lana Jurčević iskreno o svome poslu

- Nisam sad baš najsretnije biće na svijetu (i ja sam od krvi i mesa, ne bi vjerovali), nisam najispunjenija - imam i ja svoje loše dane i krize, nisam uspjela u svemu što sam htjela, nisam bogomdana ni rođena pod sretnom zvijezdom, ali nekako sam, uz sve okolnosti... sretna. I zahvalna. Zahvalna jer sam zdrava, živa, puna ideja, priča, volje i želje... I uvijek radim na tome da svaki dan budem bolja verzija sebe. Želim i vama to - izjavila je pjevačica Lana Jurčević, umjetničkog imena La Lana, koja je u jeku korona krize uspjela još više razviti svoj kozmetički brend La Piel.

U vrijeme kada su koncerti gotovo pa nemogući, Lana uživa u svojoj drugoj ljubavi, beauty industriji. Zbog nje puno vremena provodi u laboratoriju, o čemu je nedavno progovorila - Da sam znala da ću biti toliko u labosu, moje profe iz kemije bi bile ponosne... ja sam živi primjer kako nešto možete hejtati u školi, a kasnije se zaljubiti u to. Uostalom, uvijek sam bila bolja u praksi nego u teoriji...Uvijek bi radije imala dvojku iz nečega, a rasturala u životu u nečemu što je meni važno. Zapravo, oduvijek sam znala da mi život mora biti raznolik, kao i moji interesi. Zašto se ograničavati? A dal mi fali mjuza? O daaaaaa!!!! Ali nadoknaditi ćemo to, I PROMISE! - obećala je pjevačica i postavila pitanje svima - Da morate birati - bi li radije odabrali da ste samo u jednoj stvari mega turbo uspješni ili u više stvari poprilično uspješni?


- Svaka čast ti stvarno možeš biti uzor ljudima kako se ide naprijed i ne odustaje i kad cijeli svijet stane. U više stvari, poprilično uspješni! Svaka čast na svemu! Jedna si od rijetkih koje ne kukaju nego rade na tome da se probaju profilirati i u nečem drugom! Tebi to vraški dobro ide! I zašto ne, voljeti više poslova/zanata?! Moramo prestati ograničavati sami sebe! Samo naprijed i sretno, i s mjuzom i s kozmetikom, možeš ti to! Čestitam na ovoj famoznoj i posebnoj lab kolekciji. Koliko si samo meni dala vjetra u leđa sa svojim objavama - iskreno su komentirali Lanini fanovi.


bottom of page