top of page

NINA BADRIĆ OTVARA POLJOPRIVREDNO GOSPODARSTVO

Pokazala hrpe pomidora

Pjevačica Nina Badrić pohvalila se na svojim društvenim mrežama uzgojenim rajčicama, uz naznaku da sada ima OPG Badrić, odnosno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo - Krumpira više nemamo bit će iducć godine al zato šalša na pome - poručila je svima i pokazala hrpe pomidora

Zasad nije otkrila šali li se ili doista misli početi se baviti uzgojem povrća, poput njenih kolega Ivane Banfić i Tonija Cetinskog, koji već neko vrijeme sade svoje vrtove. Cijela strka oko prebacivanja na neke druge biznise krenula je kada je Nina javno progovorila o nemogućnosti zarađivanja pjevanjem, uslijed zabrane organiziranja koncerata. Apelirala je na Vladu i Stožer, a kako bi se glazbenicima dopustili nastupi kao i prije korona krize. Nažalost, Stožer je donio zabranu okupljanja više od 1.000 ljudi, što pjevače stavlja u dugoročno nepovoljan položaj.

Brojni građani pozvali su Ninu da se preorijentira na manje glazbene događaje i počne nastupati na primjerice rođendanima i svadbama, a možda i na druge biznise.


- Da li će biti negdi za kupiti?!? Biznis Nina..biznis!!!! Ja ću naći kupce ne brini. Pozdrav Nina iz Sarajeva. Mi smo sve pobrali i okopali dvije ruke krompira. Potrošile se motike pa prelazimo na šljive i kukuruze pa ćemo kakav humanitarni koncert održati i podijeliti raji, veliki pozdrav od Halidove ekipe. Kraljice naša, uvijek mi razveseliš dan.... ima nas puno koji te volimo i podržavamo, uvijek kažem Bog ima zadnju riječ. Počela si raditi?! Nina, upravo sam to ja od vas očekivala, malo pozitive, optimizma, razumijevanja u ovim teškim vremenima za sve nas, nikako ironiju. Ako me razumijete, ako ne, žao mi je, onda ste vi ipak visoko. Opaaaa to se počelo na veliko raditi. OPG-BADRIĆ. Draga Nina imaš veliku podršku vjernih slušatelja. Svaka ti čast što se boriš za opstanak umjetnosti, koja je ionako na klimavim nogama zadnjih godina. Nekim ljudima je teško objasniti da dobra pjesma košta, da one ne padaju s neba i da treba puno ulagati u karijeru. To Nina - poručili su Nini brojni fanovi na novu biznis ideju.

Comments


bottom of page