top of page

NINA BADRIĆ OTKRILA S KIME IMA POSEBNU VEZU

Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti

Jedna od naših najuspješnijih pjevačica, 49-godišnja Nina Badrić, otkrila je danas s kime ima posebnu vezu - To je posebna veza koja obuhvaća godine. Kroz smijeh, brigu, osmijehe i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. MAMA.

Pjevačica je objavila i fotografiju svoje majke, a brojni su joj fanovi poručili - Snažne riječi i predivna Mila...Jedna je mama. Teta Mila je toliko predivna osoba duša od osobe i svu tu svoju dobrotu koju ima u sebi prenijela je na tebe i zato ti Nina i jesi tako dobra osoba jer te je odgojila divna žena. Neka nam je teta Mila još dugo živa i zdrava i neka vas obje dragi Bog čuva i podari vam zdravlja i blagoslova...Nina sad te jos vise volim. Jako lijepo rečeno draga Nina!! Majke i njihova ljubav, jedna, jedina…Dok je mama tu, to je bogatstvo neprocjenjivo.


Nininu objavu podržale su i njene kolegice Vanna, Ivana Husar i Ana Rucner.

U društvu prijatelja Gro Curtisa, Nina je nedavno uživala u ugodnoj večeri, a jedna od tema o kojoj vole razgovarati je moda. Curtis je inače poznati međunarodni modni stilist, koji radi u Londonu, Parisu i New Yorku za prestižne fashion magazine.


Razmišljate li kako provesti Valentinovo, rezervirajte ulaznice za Ninin koncert 14. veljače u Lisinskom, a više informacija potražite na lisinski.hr/nina

bottom of page