1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

NIKAD VIŠE NITKO KAO ŽELJKO BEBEK

Pjevač proslavio 75.rođendan

Kada je pred mjesec i pola proslavio 75. rođendan, legendarni pjevač Željko Bebek primio je puno pozitivnih komentara svojih fanova. Mnogi mu žele dug i sretan život, a neki od njih ističu i kako više nikad nitko neće biti kao on

- Najbolji pjevač ikad na našim prostorima a i šire... Živjeli sve najbolje Vam želim. Dobar si na slici Željko. Živio 100 godina Željko. Sretan rođendan legendo. Uzdravlje!!! Živio nam i doživio stotu ....ma i više!!! Sve najbolje još puno super hitova koje ćemo slušat i pjevat s tobom još dugo dugo. Sretan vam rođendan, želim vam puno zdravlja, sve najbolje i neka vam se sve želje ostvare. Najbolji YU pjevač. Sultan. Glupo je komentirati o Bebeku...jednostavno nikad više nitko kao on....jedino što možemo da uživamo u životu dok smo s njim - poručili su mnogi.


Neuobičajena torta sa fotografijom slavljenika i glazbenom notom svidjela se svima, uz komentar - E torta je extra.

U privatnom životu, Bebek je već 20 godina u braku sa ljubavi svog života, Ružicom Bebek, s kojom je dobio sina Zvonimira i kćer Katarinu, dok iz prijašnjih brakova ima još dvoje djece. Sa Ružicom i dvoje najmlađe djece voli putovati, pa su tako kao obitelj posjetili mnoga zanimljiva mjesta. Jedna od njih definitivno su bila Trumpov Golf teren u Washingtonu u Americi, norveška kraljevska palača, njemački dvorci te Kip slobode u New Yorku.