top of page

NIKAD NE BISTE POGODILI KOJE POZNATE ŽENE LJETUJU ZAJEDNO

Zabava kada u blizini nema kamera

One su poznate diljem Hrvatske, bave se pjevanjem, glumom i drugim javnosti zanimljivim poslovima, a većina ljudi misli kako o njima zna sve. No, ono što rijetko kada otkrivaju je s kime prijateljuju privatno i tko su im prijateljice iza kamera. Nekoliko posebnih prijateljstava otkrili smo ovoga ljeta, za koje vjerojatno nikada ne biste pogodili da se događaju


- Ljubimo vas i živo nam se fućka i nemamo vremena za filtere, jer se ribe peku a vino se grije. Prijatelji su obitelj - poručila je Lana Klingor i pokazala kako se dobro provodi sa Ivanom Husar i Martinom Tomčić, u Deluxe Villi br.10, u mjestu Mandre na otoku Pagu.

- Pusa žemske. Dive sa rive! Hvala vam što ste normalne. Divno za vidit, neopterećene žene koje uživaju u odmoru. Nema potrebe naglašavati da nemate filtere svaki dan vas netko vidi bez. Imate ono najbitnije... i to se vidi na slikama. Tak je, samo priridno, lijepe žene sve tri. Vama žene ne trebaju filteri. Lipše ste bez filtera. I niš vam ne fali - poručilii su m fanovi.

Sljedeće dvije, koje inače nemamo prilike često vidjeti u istom društvu su Nina Badrić i Maja Šuput. O svom susretu ovako su poručile - Svi slučajni susreti su unaprijed zakazani, a našle su se na Moro Beach Stupe, na otoku Korčuli.


- Ninaaaaa prepolovila si se to sam čula već. A bome sada i vidim morat ćemo poslati 2 broja manji kupaći - komentirala je Ninin izgled Snježana Mehun, a Nina joj je brzo odgovorila - Pa šalji ga više!! Al broj S.

Nimalo neuobičajeno u zajedničkom društvu nije vidjeti Severinu i Ivu Radić, jer su one već dugo prijateljice, a ovoga ljeta s njima se druži i Maja Šuput. Sve su poznate dame posjetile Korčulu, koja im je čini se ove godine posebno draga.


- Cure uživajte sad dok nema svirke...i vama je napokon godišnji. Ajme predivna kompa! I moja draga Seve. Da i vi guštate kako Bog zapovida. Kraljica Maja Šuput. E bas ste prave lutke. Pustite žene nek odmaraju. Pa i one su od istog materijala napravljene kao i mi, treba svakom mir i odmor. Sex and the city! Puno ste ljepše od orginalne verzije! Mačke i pol. Najopuštenije ljeto ikada. Na najlipšem otočiću Vrniku isprid male crkve. Ekipa za očevid - iskomentirali su brojni fanovi. vijesti o poznatima, gossip vijesti

bottom of page