top of page

NEVJEROJATNI LOVRO OPET IMA PRIČU VRIJEDNU PAŽNJE

Cijela je Hrvatska navijala za ovog mladića

foto Bruno Fantulin

Samo godinu dana otkako je žiri iz TV show-a Zvijezde bacio na koljena, a Tončiju Huljiću izmamio suze na oči, Lovro Dokić objavljuje svoje, drugo po redu, glazbeno ostvarenje. Prošle smo godine imali priliku čuti njegov prvi singl “Budi tu”, nježnu baladu s kojom je zasjao na čak prvo mjesto TOP 20 ljestvice hrvatskoga radija.  Od druge pjesme Lovro ima još veća očekivanja. - Presretan sam što mogu reći da je Croatia Records odlučila objaviti moju drugu pjesmu. Ipak su oni najznačajnija izdavačka kuća u Hrvatskoj i to je za mene ogromna stvar - kaže Lovro.  “Pristani na zauvijek” je mladenačka, vesela pjesma u pop stilu, koja potpuno odgovara Lovrinom karakteru, a čiji tekst potpisuje Stella Lutz, glazbu Stella Lutz, Lovro Knežević i Domagoj Čondrić, a aranžman Josip Šuker.  Iza Lovre je dosta burna godina. Već je poznato da je Lovro naš najmlađi paraolimpijac u alpskom skijanju i da u njegovom riječniku ne postoji riječ “nemoguće”.  Osim što je ove godine maturirao, položio je vozački ispit, upisao fakultet VERN, smjer odnosi s javnošću, uspio se čak i kvalificirati za paraolimpijske igre u Pekingu 2022. godine. Uz sve te obaveze Lovro ne odustaje niti od glazbe i svo svoje slobodno vrijeme ulaže u rad na novim pjesmama. 

- Glazba je jedna od mojih “ljubavi” i ustrajat ću u tome dokle god budem imao mogućnosti. Ne zanima me previše uspjeh i popularnost nego samo želim pokazati ljudima, a i sebi, koliko mogu. Ponekad je teško uskladiti sve obaveze koje imam ali kod mene nema odustajanja. U ovu smo pjesmu i spot uložili zaista puno truda i vremena i nadam se da će publika to znati prepoznati - govori Lovro.

U spotu, koji je sniman na zagrebačkim ulicama, pojavljuje se većina Lovrinih bliskih prijatelja, a samo ime pjesme “Pristani na zauvijek” dalo je inspiraciju za scenarij. Sa svojih 18. godina Lovro vrlo ambiciozno korača prema hrvatskom estradnom nebu i izgleda da ga ništa ne može zaustaviti na tom putu. Iako je rođen bez lijeve podlaktice, nikada nije dopustio da ga fizički hendikep sputava u ostvarenju snova i ciljeva, zbog čega je inspiracija mnogima.

Comments


bottom of page