top of page

NEVIĐENI PRIZOR IZ MASSIMOVOG ŽIVOTA

Posve privatno

Popularni glazbenik Massimo Savić (58) nedavno je održao koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski i tako razveselio svoje fanove, koji su događaj pratili iz svojih domova. Zbog strogih epidemioloških mjera, koncert nije mogao biti održan pred publikom, ali je zato velik broj građana uživao u Massimovim pjesmama pred svojim kompjuterom.


Massimo je danima izvještavao o koncertu i isticao koliko je ponosan što se, barem online, može povezati sa svojim obožavateljima, a kada je koncert završio, podijelio je fotografiju koja je mnoge posebno razveselila

- Treba sabrati dojmove, a onda ćemo pričati o ovom posebnom koncertu. Još dugo. Zauvijek. Hvala životu. Na njima. Na glazbi. Na vama svima koji ste večeras bili s nama. Uživo i online. Povezani snažnim emocijama i silnom pozitivnom energijom - poručio je emotivni Massimo i pokazao suprugu Eni Kondić i 28-godišnju kćerku Mirnu Savić.


- Hvala Vama za ovo nezaboravno veče, ne samo da sam gledala legendarni performans na sceni, nego sam imala i šansu da pričam sa Vama. Hvala još jednom. Vi ste najveći heroj u svijetu muzike. Među svim današnjim muzičarima na sceni koji se pojavljuju u mom okruženju, Vi ste sjaj u toj tami od muzike... Hvala ti Massimo na predivnoj večeri...na emocijama...na divnoj muzici...na tvojoj iskrenosti. Hvala svima koji su nam omogućili ovu prekrasnu večer punu pozitivnih emocija, energije i nadnaravne vedrine! Svaka čast! Kapa do poda! - poručili su pjevaču oduševljeni fanovi

Samo je jedna osoba bila nezadovoljna, a zbog okolnosti i prilika usred pandemije i ograničenja sjedala uživo - Ja sam odustala zbog načina na koji su nas raspodjelili! Kupila karte sa super mjestima a bacili me negdje u samo kraj! Pa nije u redu! Čekam neka druga bolja vremena - komentirala je. Drugi nisu imali takva iskustva, već ona pozitivna - Sinoć smo moja sestra, moja kuma i ja zajedno bile na vašem koncertu. Jedna iz Mađarske, jedna iz Srbije, jedna iz Grčke. Hvala vam na tom susretu! Malo je reći da smo uživale!

mirna savić godine, massimo savic kcerka, massimo savic koncert

Comments


bottom of page