top of page

NEVENA RENDELI: ŽENE ZNAJU BITI OPAKE

Voditeljica iskreno o onome što doživljava

Bivša TV voditeljica, a danas uspješna PR-ovka Nevena Rendeli, podijelila je sa javnosti svoje mišljenje o međusobnom odnosu žena danas - Štošta se promijenilo u svijetu od mojih ranih 20-ih, društvene mreže uvjerile su me da žene znaju jedna prema drugoj biti opakije nego najpatrijarhalniji muškarci, da su neke od nas spremne na sve ne bi li se svidjele/ napredovale u ovom i dalje itekako patrijarhalnom društvu, da je mržnja prema uspješnim, zgodnim i samostalnim ženama veća nego prema koruptivnim političarima.

- Been there, done that, a nisam ni zgodna ni uspješna, no suosjećam iskreno i šaljem veliko srce. Jedino što mogu sugerirati: let it gooooo! Drago mi je da si napisala i dobro si upakirala...U mladosti me to smetalo, kada ničim izazvana budeš predmetom tuđih frustracija, a sad se vodim onom "psi laju a karavane prolaze". Ne bih da budem vulgarna...ali hej...okači ih gdje im je mjesto i furaj dalje...tiha voda brijegove valja...Najlepša ženo, tvoja ljepota je božji dar čovječanstvu, hvala ti što postojiš i što mi život činiš sretnim Nevena, čudesna boginjo - poručili su Neveni brojni pratitelji.


A kada ne piše kolumne i ne vodi različite javne evente, Nevena odmara misli i opušta se u krugu najuže obitelji

- Nedjeljom, ja i stari moj. Magarac na prvom mjestu, rekao bi on. Svatko svoje novine i mogli bismo tako cijeli dan. Neki dan ga je netko pitao je li ponosan na svoju kćer. Kaže on, jesam, već 40 godina - komentirala je obiteljsku fotografiju, a nekoliko fanova je dodalo - Lipo je kad imaš takvog roditelja koji te voli, i kad se ti možeš ponosit i na njega. Al vam je lijepo vidim da uuuzivate. Svi su isti, ne diraj im križaljke

bottom of page