top of page

NEVENA RENDELI U ŠTIKLAMA ŠEĆE KAMENIM ULICAMA

Kako uspijevaš u štiklama s curama baratati, pitala ju je jedna pratiteljica

- Kako uspijevaš u štiklama s curama baratati. Ja bih noge polomila, ipak imaš 3 mala zvrka ala 3 medenjaka? Sve je lako gledati, ali treba njih u komadu imati uz sebe. Respect za tebe i muža ti - napisala je Neveni jedna pratiteljica društvenih mreža.


- Divno smo provele zadnje dane ljeta na rovinjskim skliskim uličicama balansirajući između posla, zabave i puno ljubavi. Ljeto 2019. pa pa, jeseni, budi dobra prema nama! - dodala je Nevena.


Inače, Nevena je ponosna na svoje 3 djevojčice, blizanke i Vitu, koje je dobila u braku sa Makom Vejzovićem. Iako izgleda i više no dobro nakon 2 poroda, Nevena se želi vratiti u top formu.

- Sjećate se mog hashtaga #doljetakaonova? E pa sad imam novi, #rujanjenovisiječanj jer preko ljeta baš nisam pazila pa su preda mnom opet neki novi izazovi! Krećem u novu sezonu vježbanja i mjerenja uz redovite treninge i trčanje! - napisala je čitateljima.


Uz pomoć 100 trbušnjaka svakoga dana plan joj je skinuti višak s trbuha, a trčanje joj je već dugo u krvi pa je tako postala i ambasadorica utrke Unicef Hrvatska.

- Televizijski posao koji radim više je poziv nego posao. Osim što mu radno vrijeme nikad ne završava, teško je napraviti razliku između posla i privatnog života. No ako mu pristupiš kao svakom drugom poslu onda se itekako da živjeti. U svakom slučaju, nemam se pravo žaliti - i dodaje


- Trudim se živjeti sretno. Ili da to bolje kažem, sreća mi je imperativ u životu, danu, tjednu. E sad, u tome sam vjerojatno uspješna kao i svi drugi, ponekad da, ponekad ne. Ali 'ajmo reći da ne dozvoljavam biti nesretna jer u svemu pronađem što me veseli.

- Većinu stvari koje sam željela sam ostvarila, a bilo bi zgodno zaraditi onoliko novaca da me ne opterećuju neplaćeni računi, raditi i dalje ono što volim i biti okružena ljudima koji me vole. I to je to.


bottom of page