top of page

NEVENA RENDELI OTVORENO: 2022. MI JE BILA TEŠKA I BOLNA

Progovorila o kćerkinoj dijagnozi

TV voditeljica Nevena Rendeli otvoreno je progovorila o 2022. godini i otkrila dosad nepoznate privatne situacije javnosti - 2022. godina mi je bila teška i bolna. Iskreno, još uvijek se nisam saživjela sa svime što se dogodilo. S druge strane bila je iznimno poslovno uspješna, izlazila sam iz svoje zone komfora i uživala u tome. Moja poduzetnička priča samo je rasla, pokrenuli smo neke nove projekte, nastavili stare, svakim danom mi je postojalo sve jasnije kako sam donijela dobre odluke i kako sam točno tamo gdje trebam biti.

I onda šok - započela je i dodala - U tjedan dana iznenada je otišao moj tata, netko kome sam se cijeli život imala potrebu dokazivati, netko tko me cijeli život tjerao da u svemu dajem najbolje od sebe, netko tko mi je uvijek držao leđa. Nekoliko dana kasnije, dobivamo dijagnozu za jednu od blizanki za koju većina nikad nije ni čula. I bolje da nije. I onda, kao u nekom lošem trileru, umro je i moj svekar, Makov tata...

- Mislila sam da nitko ne može podnijeti toliko boli odjednom, ali mi ljudi smo čudna bića, podnesemo najgore, raspadnemo se na banalnom. Smijala sam se kad mi nije bilo do smijeha, plakala u sebi jer… život ide dalje, a meni se nije išlo nigdje. Ne znam kakva će biti 2023., ali mogu vam reći da nisam izgubila nadu. U bolje sutra, u zdraviju budućnost i u sreću koju sam imala. Nemam volje vrtjeti po uspomenama i montirati video, pa stavljam ovu sliku za kraj 2022. Nekako je istovremeno spokojna ali i ozbiljna, udobna ali i odlučna. Baš onakva kakva želim biti u 2023.! Bit će sve dobro, znao je govoriti moj tata i kad nije vjerovao u to. Ja iskreno vjerujem da može biti samo bolje, za sve nas. Dobro nam došao euro i dobro nam otišle granice - zaključila je Nevena.


- Nitko više ništa ne treba napisati - rekla joj je dobra kolegica Antonija Blaće, dok joj je Ivana Plechinger poručila - Drži se draga, grlim te. - Sve ti lijepo, spokojno i sretno u Novoj bilo. Ljubavi, zdravlja, smijeha i sreće - poručila je Neveni Barbara Kolar, dok su joj Ivan Vukušić, Anita Dujić, Iva Radić i Jelena Veljača poslali srca podrške.

Comments


bottom of page