top of page

NEUTRO ROBERTS DERMA ZERO ISKUSTVA

Gel za tuširanje pogodan za cijelu obitelj bez parabena i silikona

Neutro Roberts doista je mislilo na cijelu obitelj, kada je početo proizvoditi gel za tuširanje Dermazero micellare. Ovaj gel odličan je jer ga može koristiti cijela obitelj, a posebice ga hvale oni kojima je koža osjetljiva te paze da proizvodi koje koriste u sebi nemaju parabena, silikona, sapuna i boja.

Kupite li ovaj gel sebi i želite njime kupati i svoje dijete, možete to bez ikakvog straha. On u sebi ima točno 0% parabena, boja, alkohola, sapuna, silikona i triklosana, a testiran je i pod pedijatrijskim nadzorom. Pametno je odabrati proizvode s hipoalergenom formulom, onom koja minimizira rizik od alergija kao i dermo-testiranim formulama, razvijenim u skladu s osjetljivom odraslom i dječjom kožom.

Dermazero jamči maksimalnu toleranciju čak i najosjetljivije kože, zbog čega je postao No.1 izbor za svakodnevnu njegu kože među tisućama potrošača.

- Tuširala sam se njime jučer navečer zasad sam zadovoljna. Super što se svi peremo njime dijete bez problema tuširam. Jedna od najboljih kupki koju sam ikad probala. Čini sve što obeća: pročišćava kožu stalno korišteno ovo ljeto eliminira mnoštvo prištića na mojim prsima, nježno čisti, vlaži i osvježava. Nakon tuširanja uvijek osjetim ugodan osjećaj, imam super meku, čistu i mirisnu kožu, miris koji traje s vremenom. Čak ga i moja mama koristi. Probala sam ga prije nekoliko mjeseci i svidjelo mi se! Svježe i mirisno. Probala, super je - komentari su zadovoljnih korisnica.


Neutro Roberts je brand tvrtke Manetti & Roberts, nastale u Firenci 1904. godine. Dio je povijesti Italije dvadesetog stoljeća i svakodnevno brine za zdravlje i ljepotu kože više od osamdeset godina. Njihova je misija pružiti potrošačima nježnost i sigurnost njihove kože, a upravo sa proizvodima bez parabena, ta je misija ostvarena. neutro roberts derma zero review, neutro roberts derma zero recenzija, neutro roberts derma zero iskustva, gossip promocija, gossip promo, gossip vijesti

Comments


bottom of page