1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

NEUOBIČAJEN STIL ODIJEVANJA ZA BOŽIĆ?

Jedna je pratiteljica primijetila nešto drugačije

- Daj mi taj groove, želim pobjeći tražiti sreću...Fali mi groove, falite mi Vi, fali mi partijana... ne mogu dočekati taj dan - izjavila je početkom prosinca pjevačica Indira Levak (47), koja kao i većina pjevača trenutno ne nastupa. Ipak, Indira je izdala nove pjesme i aktivna je oko njihove promocije, pa je tako česta gošća brojnih TV emisija. U emisije Tvoje lice zvuči poznato dolazi u ulozi žirija, a nedavno je pokazala kako joj stoji crveni kombinezon

Iako su mnogi komentirali da je Indira prirodno lijepa žena te da vole njene kombinacije u TV showu, bilo je i onih koji su rekli da im se ovaj stil nimalo ne sviđa - Indira pustite ovaj fotoshop ljepši ste bez njega. Gdje je nestala Indira ovdje više nitko ne liči na sebe. Do sada su mi sve te kreacije u svojoj ekstavagantnosti imale primjesu prirodnosti i svi su odlično iznosili te kreacije.

Uvijek vesela Indira pokazala je i kako izgleda njezin bor, pozirajući u dugoj crvenoj haljini sa istaknutim rasporom i dekolteom. - Sretan Božić dragi moji! - poručila je fanovima i dobila brojne komentare - Sretan Božić draga Indira, božićno drvce/jelka raskošno kao i ti, pozdrav iz Švedske! Neobičajen stil odijevanja... Sretan ti Božić draga Indira uživaj u blagdanskim danima i božićnom drvencetu.


Jedna ju je pratiteljica pitala i jesu li gotovi kolači, a Indira je odgovorila - O daaa čupavci vode igru! Oni su omiljeni.