1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

NEKAD JE BIO MODEL A DANAS RADI NA PLATFORMI

Ovako mu izgleda radni dan

Davne 2008.godine Dino Bubičić (38) bio je proglašen najljepšim muškarcem Hrvatske, nakon čega je još dugo godina radio kao model. Ubrzo je uplovio u brak sa danas bivšom partnericom Ivanom Paris, s kojom je dobio dva sina. No, Dino je nakon godina nošenja revija i modelinga, ipak odlučio napraviti zaokret i danas je kaže sretan čovjek - Sve u svoje vrijeme. Najbitnije da smo sretni i zadovoljni onime što smo odabrali - poručio je ljudima i pokazao kako izgleda njegov posao

foto: Instagram


Sa Dinom se slažu i brojni njegovi fanovi i prijatelji, koji su također shvatili da se poslovi itekako mogu mijenjati - Frende svi smo u istoj situaciji. Zdravlje i sreća najbitnije ostalo je sve sporedno.


Inače, Dini su njegovi sinovi najbitniji i kad god iz Njemačke dođe kući, provodi s njima kvalitetno vrijeme. - Dragi tata, želim ti da ti na poslu bude lijepo najdraži moj tata i ja mislim da će naše priče biti poznate - napisao mu je nedavno jedan od sinova, što je Dino podijelio na svom Instagramu

Dino i Ivana zajedno odgajaju svoja dva sina, a na socijalnim mrežama često objavljuju kako s njima provode vrijeme. 36-godišnja Ivana i dalje izgleda kao na vrhuncu karijere, besprijekorne linije, a mnogi joj svakodnevno upućuju komplimente - Prelijepa žena. Lijepa si. Predivna.


- Život je jednostavan. Ljudi su komplicirani - izjavila je nedavno, a jedan joj je pratitelj poručio - Ali ti ostaješ bomba kako god.