top of page

NEIMAN MARCUS LUKSUZNA OGLEDALA PODIĆI ĆE SVAKI PROSTOR

Tvrtka putem programa pomoći od svake kupnje u određenom periodu, pomaže nakon katastrofa

Neiman Marcus jedna je od najvećih maloprodajnih trgovina na svijetu, koja među tisućama proizvoda, nudi i one za uređenje doma. Luksuz i kvaliteta ističu se u svakom od njih, a poseban dizajn privlači tisuće kupaca diljem svijeta.


Detalji su oduvijek bili važni za uređenje svakog prostora, a kada su oni napravljeni kako bi podigli prostor na neki posve novi level, u njoj se itekako isplati uložiti. Ako ste i vi poput nas ljubitelji zrcala, oduševit ćete se fotogalerijom koju smo pripremili. Imati se prilike svakodnevno gledati u svoje luksuzno zrcalo ili njime osvijetliti i otvoriti uski prostor, nešto je što će vas sigurno veseliti svakodnevno. Jedino što trebate je odlučiti kakav je vaš stil i koji vam se detalji najviše sviđaju!

NJIHOV DOPRINOS

Neiman Marcus kompanija je posvećena doprinosu zajednicama kojima služi i u kojima živi, zbog čega već gotovo desetljeće podupiru pripravnost za katastrofe i pomažu kroz naše partnerstvo s Crvenim križem. Kroz njihov utjecaj od 1,6 milijuna dolara pomogli su Crvenom križu hraniti, skloniti i pružiti financijsku pomoć obiteljima i zajednicama u potrebama nakon katastrofe, poput oluja, potresa, požara i bezbrojnim drugim krizama koje se događaju svakodnevno, a tijekom određeni perioda u godini, prihod od prodaje namjenjuju upravo pomaganju ljudi i svojim kupcima >> neimanmarcus.com/art-mirrors

bottom of page