top of page

'NAPALA' ELLU DVORNIK ZBOG MAČKE

Fanovi začuđeni

- Čim dođe zraka sunca, krokodili izlaze na površinu. Jel ovo toplo vrijeme samo upozorenje na neko hladno? Šta vi mislite? - pitala je Ella Dvornik pred par dana, kada je uživala u šetnji sa Lumi. Već danas dočekale su je hladnije temperature.

Nedugo nakon toga, odlučila je prošetati zagrebačkim ulicama, tijekom čega je u ruke primila svoju mačku Teslu. Ubrzo je dobila komentar nepoznate žene - Sve si ok i super lijepo te pratiti bilo ali bez te mačke u rukama i mnogi će te odbaciti zbog toga. Isti je trenutno zaintrigirao, iznenadio i šokirao mnoštvo žena - Što? Ja mislim da ni ona ne zna šta je htjela reći. Šta je pjesnik htio reći? Ni ja nisam fan mačaka, ali ovo je next level. Pa to je Tesla, Ellina mačka. Gospođo vi se šalite? Ako odgovori molim te da me označiš, ovo me živo zanima.

Ella se u više navrata uključila u burno komentiranje, pa je poručila - Ni meni nije jasno sta je htjela reći. Možda nam objasni možda je neki conspiracy theory u pitanju. Tipa mačke sa zelenim očima su demoni. Ziher postoji i fejsbuk grupa za tak nešto. Ili možda misli da sam uzela neku lutalicu samo da se fotkam a nisam joj dala jest. Prije će tako nesto biti ja mislim. Međutim, gospođa se više nije javljala ni komentirala.


Nevezano za mačku i brigu pratiteljice oko iste, Ella je objavila novost

Grupi se možete priključiti na >>> FB Estetski zahvati a najnovije objave vidjet ćete tek kada vas prihvate kao članaella dvornik estetski zahvati, ella dvornik prije i poslije operacije

Comentários


bottom of page