top of page

NAMA I ALMA PONOVNO ODJENULE ZAGREBAČKU ŠPICU

Zanimljivo događanje u glavnom izlogu robne kuće Nama

robna kuća Nama i Alma
foto Nikola Zoko

Kultna zagrebačka robna kuća Nama, točnije njezin glavni izlog ispod arkada ove je nedavno bio kulisa za još jedan modni event Nama i Alma na špici. U izlogu stilistica Alma Premerl Zoko koja je za 8 Naminih kupaca odabrala outfite za zimu u Zagrebu pokazujući kako će se 4 muškarca i 4 žene odjenuti u svim prigodama koje nam donosi prosinac.


Za dame su bile kombinacije suknji i haljina, finih mekanih bluza, pletivo i animal print, dok su muškarci u trajanju Movembera zablistali u retro kombinacijama samta i pletiva, motorističkim jaknama, finom pletivu ali i odijelima koja naglašavaju siluetu. Točka na i svih muških outfita bile su brade i brkovi!

- Moram priznati da sam se iznenadio ponudom u Nami. Za ovu me robnu kuću vežu uspomene na djetinjstvo kad sam ovdje šopingirao s mamom. Sad se ponovo vraćam Nami i mijenjam šopingiranje velikim centrima ovom robnom kućom - rekao je duhovito model Tomo zadovoljno promatrajući svoj novi total look.


Make over je počeo kratkim modnim razgovorom u kojem je svaki model otkrio svoje navike u odijevanju, koje je stilistica poslušala osmišljavajući svoj total look suprotan onome što model nosi. Tako je primjerice inženjera radiologije Domagoja koji radi u kuti, Alma odjenula u trendy kombinaciju mekanih chino hlača, košulju i prsluk, lijepu medicinsku sestru Ivanu u haljinu koju je kao odjevni predmet u potpunosti izbacila iz svojeg odijevanja.

Make overi su potom započeli, za žene, Max Factor make up-om čije je trendove sezone pokazala vizažistica Paula Golomeić. Muškarci su za to vrijeme stilizirali bradu i brkove za što je bio zaslužan

Matija Jajić iz frizerskog salona Zanetti. Matija je pokazao sve prednosti brijanja i šišanja uz Braun BT 5050 trimer a kožu je nakon tretmana njegovao Ziaja proizvodima koje su svi modeli ponijeli i kući nakon eventa.

Za kosu se pobrinuo Keune, čija je stilistica kose Lea Čavar pokazala frizure za hladniji dio godine. Za svježinu svih modela pobrinuo se Borotalco, odličnu glazbu puštao je DJ Dee, a dobre atmosfere nije nedostajalo ni ispred izloga, za sve prisutne Franck je besplatno kuhao kavu i čaj, a Kandit Osijek častio je finom ružičastom Ruby čokoladom. domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice

Коментарі


bottom of page