top of page

NAJPRAĆENIJI POZNATI HRVATI 2020.

Vladari Gossip medijske scene

Tijekom 2020. godine brojni su poznati Hrvati i Hrvatice redovito izvještavali o tome što rade, kako im napreduju karijere i što im se novoga dešava u privatnom životu. Iako su mnogi imali vrlo zanimljive vijesti koje su fanovi pratili gotovo svakodnevno, samo mali broj dospio je na Gossip listu najpraćenijih celebritija. Deset njih vladalo je medijskom scenom protekle godine, a članci o njima bili su među najtraženijim tračevima

10. Vlatka Pokos


Nakon dugogodišnje televizijske karijere u Hrvatskoj, Vlatka Pokos okrenula je novu stranicu u životu i otišla živjeti u Kanadu. Tamo je diplomirala na vrlo cijenjenom učilištu Sheridan, gdje je komunikacije završila sa svim pohvalama. Iako danas živi i radi u Torontu, Vlatka redovito prati događanja u Hrvatskoj i nakon što je zasmetaju brojne nepravde, o tome javno progovori. Vlatka se tako uključila u raspravu o influencerima, prava žena, smrti poznatih Hrvata, korupciji i brojnim drugim društvenim temama. Najviše interesa izazvao je post o njenoj kćeri, ali i mjesto u kojem živi.

9. Iva Todorić


Poduzetna Iva Todorić u potpunosti se posvetila svom novom businessu - iznajmljivanju Čarobne kolibe u Ravnoj Gori, gdje rado provodi vrijeme sa prijateljima. Prema pisanju brojnih medija, Iva je navodno i friško zaljubljena u nešto mlađeg muškarca, no to javno nije potvrdila. Na svom Instagramu profilu najviše voli objavljivati fotografije srca, budući da se njena tvrtka zove Srculence, a srca joj šalju i brojni fanovi. Veliku pažnju izazvalo je Ivin photoshoting za prijateljicu Hanu Hadžiavdagić, kao i vijest da joj stiže prinova. Prošle nam je godine pokazala i što je najviše veseli, kako je prevladala tragediju, te zašto je pokrenula vlastitu banku.

8. Goran Ivanišević


O Goranovim teniskim uspjesima već se uči u školama, a svima je i nakon 20 godina u glavi slika njegove pobjede na Wimbledonu. Danas je Goran trener teniskom asu Novaku Đokoviću, a u braku je sa radijskom voditeljicom Nives Čanović, s kojom ima sina Olivera. Prošle godine, puno je interesa izazvala i vijest o talentu drugog Goranovog sina Emanuela, kojeg ima iz braka sa manekenkom i poduzetnicomTatjanom Dragovićem.

7. Marijana Batinić


Poznato lice malih ekrana Marijana Batinić, već je dugo vremena mnogima jedna od najsimpatičnijih TV voditeljica, a posebice jer se ne srami pokazati emocije. Marijana je 2020. rodila svoju drugu djevojčicu Rozu, zbog čega je pauzirala od vođenja popularne emisije Život na vagi, a jako ju je pogodio i prvi potres u Zagrebu. Ipak, sve se na kraju sredilo, a Marijana se na oduševljenje trenera i kandidata, vratila odraditi finale showa i tom prilikom pokazala da je uvijek ista, jednostavna i puna razumijevanja. Čitatelji su najviše tražili članke o Marijani i njezinim djevojčicama, avanturama koje su zajedno proživjele, a također i o njenom životu prije braka. Mnogi su komentirali njenu vrlo atraktivnu sestru.

6. Lana Klingor


Lijepa Lana 2020. se posve posvetila svojem projektu sLana kuharica, koji joj je omogućio da strast pretvori u biznis. U svojoj je kući na najgornjem katu uredila raskošnu kuhinju, pa tako danas priprema jela za brojne klijente. Puno pažnje izazvao je i dom koji je uredila za svoje pse pasmine Američka Akita, koje uspješno uzgaja. U trenutku prije prvog okota, objavila je kako je preselila kod pseće prijateljice, te pokazala u kakvom prostoru štenci uživaju. Lana najviše vremena voli posvećivati odgoju svoje tri kćeri, za koje često ističe koliko ih voli.

5. Tony Cetinski


Jedan od najpopularnijih pjevača ranih 90-tih Tony Cetinski, i dalje niže hitove. U 2020. morao je, kao i većina glazbenika, privremeno stati sa koncertima, no to ga nije spriječilo da postane DJ, pokaže da se može živjeti pod novonormalnim i zaora svoj bio vrt. Najviše pažnje izazvao je Tonyjev pooduži post o smrti čovjeka kojeg je smatrao bratom.

4. Ana Rucner


Talentirana Ana Rucner ove je godine proputovala Dalmaciju, a najviše pažnje javnosti izazvala je sjednjem na rubu planine. Kada je vidio tu fotografiju, njezin bivši suprug Vlado Kalember ostao je 'šokiran', a kasnije su pokazali kako su skladan bivši par i koliko lijepo mogu zajedno svirati. Tijekom 2020. Ana je odsvirala brojne poznate klasične i zabavne pjesme, a putovala je i u daleku Kinu, gdje je uživala u masaži stopala.

3. Severina


Po mnogima, najtraženija pjevačica regije Severina, ove je godine imala razloga za tugu ali i veselje. Iako je privremeno skrbništvo nad njenim Aleksandrom dobio otac Milan Popović, pjevačica je itekako provela kvalitetno vrijeme sa sinom. Uvelike se pisalo o navodnom razlazu sa mužem Igorom Kojićem, no Severina tračeve nije komentirala. Preboljela je korona virus, a kroz socijalne mreže često je objavljivala koliko je sretna i ispunjena te isticala druženja sa prijateljima i fanovima. >>> Seve zavrtila mladog muškarca >>> Severina i Igor dali braku drugu šansu zbog djeteta? >>> Nives Celzijus priznala ljubomoru na Severinu

2. Ella Dvornik


Ella Dvornik osvojila je titulu najinfluencera godine, a koliko je ljudima zabavno pratiti njen život, potvrđuje i više milijuna pregleda njenog YouTube kanala. Baš kao što su nekad davno bili popularni Dvornikovi, tako danas Hrvati vole pratiti Pierceove, odnosno Ellu, njenog supruga Charlesa i njihove dvije djevojčice Lumi i Balie. Često smo prenosili vijesti o Ellinoj trudnoći, a u nekom trenutku vjerovali se da čeka sina. Domaćim čitateljima Ellin je život bio zanimljiviji od Kardashiana, pa su tako jedva dočekali vijest o Balie u rijetko viđenom izdanju, uređenju Ellinog boravka i Ellinom mršavljenju. Svi su čitali i o tome što se događalo kada je Ella imala prometnu.

1. Maja Šuput


- Iznenađenjeeeee. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir...Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck - objavila je veliku vijest Maja Šuput 7.listopada 2020. i privukla golem interes javnosti, fanova i sponzora. Ubrzo nakog velike vijesti, otkrila je i kako očekuje dječaka, koji će na svijet stići krajem ožujka.


SVI su željeli pročitati barem nešto novoga o Maji, a svoju popularnost pjevačica je dodatno učvrstila pokretanjem brojnih beauty proizvoda i objavama o trudnoći. Najlajkanija i najviše praćena 'vladajuća' osoba 2020. zasigurno je Maja, a mi joj želimo sretnu plovidbu posljednjim tromjesječjem i uživanje u majčinstvu kojeg je toliko priželjkivala. poznati hrvati, gossip vijesti, tračevi o poznatima, story hr

Comments


bottom of page