top of page

NAJPOZNATIJI HRVATSKI PIN-UP MODEL

Ivana Benko podijelila za Gossip zanimljive modne savjete

Pin-up model, content creator i diplomirana povjesničarka Ivana Benko Zotel poznatija kao Greta Gardner, koju na Instagramu prati više od 80.000 ljudi, njeguje vrlo poseban fashion & lifestyle stil. Ivana vješto oslikava neka davna vremena i objavljuje jako lijepe fotografije, u koje se doista lako zaljubiti. Ivanu smo imali prilike pitati nekoliko pitanja, a ona nam je rado odgovorila - Draga Ivana, gdje pronalazite inspiraciju za sve te preslatke odjevne kombinacije i oblače li se žene danas malo premoderno te previše slijede trendove?

- Oduvijek su mi moda i dizajn bili zanimljivi i bitni, možda i jer sam sama iz obitelji kreativaca. Naime baka i djed su bili krojači i dizajneri. Baka je još živa i estetika joj je"on point". Ja osobno najviše volim vintage stil, vintage mi je baza i to stil upravo 30's, 40's, 50's i 60's godina kad je ženstvenost bila izrazito naglašena. Volim i elemente art decoa, etna, fetiš komade... Moda se mjenja, ali stil ostaje, a ja se inspiriram zbilja svime i svačime - pojasnila je Ivana i dodala...

- Čas se inspiriram glumicama i divama, čas likovima iz nekih minulih vremena, dizajnom, arhitekturom čak i florom i faunom. Boje su mi uvijek jako važne i povezane su s mojom energijom. Modu striktno ne pratim, ali pratim dizajnere. Često nešto kupim ili nosim, pa to kroz neko vrijeme postane popularno ili slučajno pogodim tajming. To mora da je neka vrsta fashion sinkroniciteta. Haha. Najviše kombiniram vintage i repro komade sa dizajnerskim komadima i stvarima iz tzv. high street dućana tipa Zara - zaključuje simpatična influencerica.


- Naočale su mi odlične. Jako cool outfit! Volim elegantna izdanja. Super mi je tvoj pink kaput. Ti si poput žive Barbie. Apsolutno si prelijepa i prelijepe komade nosiš. Prelijepe fotografije, styling, kompozicija...ma sve! - samo su neki od brojnih komentara na Ivanin izgled, sa kojima se u potpunosti slažemo.


コメント


bottom of page