top of page

NAJLJEPŠI ELFS GLAM LOOKOVI ZA BLAGDANSKE ZABAVE

Sjaj satena, raskoš baršuna, metalne niti i metalik tonovi…sve je dopušteno u ovom svečanom razdoblju

ELFS
foto Danijel Galić

Uz prve naznake snijega i u isčekivanju bijelog prosinca kao savršenog početka ovogodišnje blagdanske sezone i svečanih prigoda, nova sezona donijela nam je i neodoljive ELFS kombinacije i it komade koji će začiniti vaš svečani look. Najpoznatiji modni dvojac ELFS predlaže da u raskošnu sezonu koja je pred nama unesete malo blagdanske raskoši, sjaja i luksuza. Sjaj satena, raskoš baršuna, metalne niti i metalik tonovi koji podsjećaju na zlato, srebro ili bakar…sve je to dopušteno u ovom svečanom blagdanskom razdoblju, a nalazi se u njihovoj mini blagdanskoj kolekciji.

Haljine su nekako najčešći i većini najdraži modni odabir za svečane blagdanske prilike, što je sasvim i logično jer niti jedan modni komad ne spaja udobnost i stylish izgled kao haljina. Sve ELFS haljine iz blagdanske kolekcije posebne su jer su prvenstveno ugodne za nošenje. Uski krojevi prate liniju tijela i krojene su tako da ističu ženstvenost i laskaju ženskoj figuri sa strateški raspoređenim naborima koji skrivaju nedostatke, a ističu ženske atribute. Dolaze u rastezljivim materijalima s utkanim metalnim nitima u raznim uzorcima, od decentnijih sitnih točkica do upečatljivijih animal printeva.

Ove sezone nosit će se ELFS oversize haljine s uzorcima

Maxi krojevi te raskošne siluete s puno materijala i nabora, već nekoliko sezona veliki su modni trend. Mnoge žene ih obožavaju jer su ugodne i raskošne, baš u skladu s raskošnom sezonom pred nama. ELFSi u svojoj ovosezonskoj kolekciji nude nekoliko modela transparentnih maxi haljina ležernog ravnog kroja koji se raskošno u faldama spušta niz vaše tijelo, s floralnim uzorcima cvijeća i lišća u intenzivnijim ili nježnim nijansama boja.

Blagdanska ELFS kolekcija pršti jakim bojama među kojima se ističe upečatljiva crvena boja koja je istovremeno elegantna i jednostavna. U kolekciji se ističe i predivna boja ciklame i duboka denver plava te naravno profinjena i elegantna crna bez koje ne može proći nijedna modna sezona. Crna haljina oličenje je sofisticiranosti i profinjenosti koju ne možete dobiti s niti jednom drugom bojom.

Statement komadi blagdanske ELFS kolekcije

Za samouvjerene djevojke i žene ELFS nudi odvažni kombinezon s naglašenim ramenima i puf rukavima te mašnom u struku te ravnim nogavicama u atraktivnoj crvenoj boji. Elegantan i efektan, ELFS kombinezon bit će savršen izbor za sve svečanije prigode u kojima ćete se osjećati moćno te izgledati ženstveno i elegantno. Kombinezon izdužuje figuru, naglašava struk i odgovara svakoj građi tijela ističući ono najbolje.

ELFSi predlažu da svoje blagdanske stylinge zapečatite odvažnom crnom kožnom jaknom s puno zakovica, kopči i remenja te statement modnim dodacima u raznim bojama među kojima se ističu upečatljive male ELFS torbice sa proštepanom kožom i našivenim malim ELFS zlatnim srcima. Dok odbrojavate dane do blagdana i planirate svoje festive stylinge za brojne zabave koje su pred vama posjetite ELFS dućane u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili putem web shopa na elfs.hr i inspirirajte se njihovom blagdanskom čarolijom punom luksuza, raskoši i sjaja, uz metalik tonove, sjaj satena i šljokica, otmjenost baršuna te raskoš boja, materijala i tekstura...sve je dopušteno u svečanom blagdanskom razdoblju!


bottom of page