top of page

NAJLJEPŠE VJENČANICE POZNATIH HRVATICA

Zavirite u 12 vjenčanja poznatih i slavnih

Za najvažniji dan u životu, svaka žena bira vjenčanicu o kakvoj je oduvijek maštala. Naravno, kada je riječ o poznatim Hrvaticama, važnu stavku čine i dobar dizajn, etablirani dizajner i netko kome vjeruju kada je riječ o modi. Važno je odabrati dobro, jer venčanice poznatih žena zapisuju se u povijest zauvijek


Pjevačica Maja Šuput na svojem je vjenčanju 2019. godine imala čak tri vjenčanice koje joj je dizajnirao najbolji prijatelj, modni stilist Marko Grubnić. Maja je blistala od sreće noseći široku krinolinu dok je hodala prema oltaru na imanju Meneghetti u Istri i rekla sudbonosno da svom partneru Nenadu Tatarinovu. U dugačkoj jednostavnijoj bijeloj haljini dočekivala je goste, a sexy kratku vjenčanicu presvukla je tijekom svadbene večere kako bi mogla skakati i plesati do mile volje.

Severina je svoje vjenčanje za Igora Kojića organizirala čak 3 puta. Malu intimnu ceremoniju organizirali su 2015. u istarskim Balama, daleko od javnosti, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Na toj su svadbi bili samo najbliži članovi obitelji te kumovi - Andrea Čermak i Boris Đikanović, a Severina je tvrde svjedoci, cijelu svadbu plakala od sreće. Nakon tog su vjenčanja pjevačica i sportski manager skočili u bazen i snimili fotografije poljubaca pod vodom.

Nako Istre, Severina i Igor organizirali su veliku svadbu u Beogradu, na kojoj je Sevka nosila vjenčanicu Matije Vuice. Na svadbu su stigli brojni poznati, a slavlje sa 150 uzvanika održalo se u hotelu Crown Plaza. Kojići su zakupili dva kata hotela, a prije dolaska u hotel pratili su ih trubači, te su se vozili u okićenom Stojadinu. Neki od poznatih gostiju koji su uživali u Severinom slavlju bili su Goran Karan, Petar Grašo, Maja Šuput, Ankica Dobrić i Iva Balent. Severina je kasnije snimke svoje svadbe uptrijebila u spotu pjesme Kuma >>> YouTube Kuma/svadba

Treće 'da' Severina i Igor rekli su na tajnom obredu u Zanzibaru 2016. gdje je Seve nosila tradicionalnu ljubičastu haljinu Masajki, uživala u jednostavnim obredima afričkog plemena.

Nakon četverogodišnje veze, TV voditeljica Antonija Blaće udala se 2015. za bivšeg vaterpolista Hrvoja Brlečića. Antonija je za svoje vjenčanje odabrala romantičnu haljinu eNVy Rooma, koja je u donjem dijelu bila blago ružičasta, a u gornjem poput opuštene majice. Ispred crkve mladence je dočekala klapa Kontra, a slavlje se nastavilo na imanju Marincel, gdje su stigli Janica Kostelić, Joško Lokas, Marijana Batinić, te Petra i Luka Nižetić.

Glumica i pjevačica Vanda Winter, koju pamtimo iz mjuzikla Stella, udala se 2015. za nogometaša i profesora kineziologije Ivana Parlova. Vanda je također odabrala haljinu eNVy Rooma, sa dugačkim rukavima i punoj čipke, a za buket je izabrala ružičasto cvijeće. Vanda je na glavi imala i dugački veo, koji je upotpunio cijelu kombinaciju.

Pjevačica Franka Batelić udala se 2018. za dugogodišnjeg dečka, nogometaša Vedrana Ćorluku, a tijekom vjenčanja promijenila je 2 bijele vjenčanice. Raskošnju krinolinu koja je u gornjem dijelu bila napravljena kao korzet i dugački veo dizajnerice Caroline Harrera, nosila je na samom vjenčanju, dok je laganiju vjenčanicu otvorenih leđa eNVy rooma, dubokog dekoltea i 'pufastih' rukava, nosila na svadbenom slavlju

Frankino i Vedranovo slavlje održalo se na imanju Meneghetti, a uvodnu pjesmu 'Nek ti bude ljubav sva' otpjevao je Toni Cetinski. Upravo je tu pjesmu Franka s 2 godine pjevala ispred TV-a i govorila mami i tati da će i ona biti pjevačica. Zanimljiv je bio i glazbeni odabir mladenaca na ulasku u crkvu. Za tu su priliku posebno angažirali dječji zbor koji je činilo 11 djevojčica, a koje su tom prilikom otpjevale pjesme My way, Feeling, O Happy day, You raise me up i kanon u D duru.

Boksač Filip Hrgović oženio je 2019. svoju dugogodišnju djevojku Marinelu, po zanimanju ekonomisticu i strastvenu odbojkašicu. Par se vjenčao u Župi Svih svetih u Sesvetama, a slavlje su nastavili na imanju nedaleko od Zagreba. Mlada je blistala u vjenčanici kroja sirena, sa korzet gornjim dijelom haljine na uske naramenice te dugačkim svilenim velom. Za vjenčani buket odabrala je raskošne bijele ruže.

Glumica Marija Borić udala se 2019. za svog partnera Branimira Jerneića, savjetnika u ministarstvu prometa i pomorstva, tijekom nedjelje u krugu obitelji i prijatelja. Svadbeno slavlje održali su nedaleko od Zaprešića, u Wedding Resortu Corberone, na egzotičnoj šumskoj lokaciji, a na proslavu su stigli brojni poznati poput glumice Ane Maras Harmander i sportašice Sandre Perković.

Glumica Nataša Janjić udala se 2018. za ortopeda Nenada Medančića, na skromnoj ceremoniji u krugu kumova i prijatelja, o kojoj je progovorila tek nakon vjenčanja. Nataša je za svoj posebni dan odabala kratku šljokičastu haljinicu sa dugačkim rukavima, uz mali skromni buketić.

Bivša TV voditeljica Nevena Rendeli iza sebe ima priču kao iz bajke. Svog današnjeg muža, s kojim ima tri kćerice, upoznala je još u školskim klupama u 6.razredu, a tek 20 godina kasnije, nakon što su oboje izašli iz bivših brakova, spojio ih je zajednički projekt. Sudbonosno da Nevena je svom Maku Vejzoviću rekla 2016. na Kornatima, tijekom intimne romantične ceremonije. Mak je inače direktor fotografije i montažer te brat glumca Enesa Vejzovića, tako da su danas Nevena i Bojana Gregorić - šogorice.

Kratku haljinicu brenda Amarie, Nevena je nosila tijekom vožnje brodom prema uvali Vrulje na otoku Kornatu, a zatim se za ceremoniju vjenčanja u Core lounge baru presvukla u dugačku lepršavu haljinu. Romantično vjenčanje imali su pred sam zalazak sunca u 20.30 sati, točno onako kako je Nevena oduvijek priželjkivala. Nevenin buket bio je napravljen od mješavine sušenog cvijeća i lavande, a kosu je isplela u pletenicu.

Blogerica Petra Nižetić udala se za Franu Mastelića 2016. u San Franciscu, u intimnoj ceremoniji na plaži. Dvije godine kasnije, u Splitu je organizirala još jedno vjenčanje, ovoga puta za obitelj i prijatelje, u vjenčanici Matije Vuice. Petrina kuma bila je njena najbolja prijateljica, TV voditeljica Marijana Batinić, koja je za vjenčanje odabrala bijelu bluzu i duge crne hlače.

Bivša skijašica Ana Jelušić udala se 2016., nakon četiri godine veze, za Kanađanina Travisa Blacka u svojoj rodnoj Rijeci. Nosila je dugu čipkanu haljinu otvorenih leđa, koja joj je istakla savršenu liniju. Nakon što je završila skijašku karijeru, Ana se zaposlila kao koordinatorica za medije u Međunarodnoj skijaškoj federaciji u Šviracrskoj, a unutar organizacije Međunarodnog olimpijskog odbora.

Tia Jurčić, danas Mamić, lijepa pokćerka bivšeg saborskog zastupnika i ministra Ljube Jurčića, udala se 2017. za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića. Svadbena svečanost održala se u zagrebačkom hotelu Westin, a Tija je blistala u haljini sirena stila, sa posebno izrađenim čipkanim detaljima. Oboje supružnika pronašli su sreću nakon bivših brakova. Mario iz braka sa Monikom Kravić ima dva sina, dok Tia iz bvšeg braka sa američkim košarkašem, ima sina Domenica.

vjenčanja poznatih i slavnih, vijesti o poznatima, gossip vijesti, vjenčanja poznatih hrvata, slike sa vjenčanja poznatih, vjenčanja poznatih

bottom of page