top of page

NAJBOŽIĆNIJA HRVATSKA PJESMA

Najbožićnija hrvatska pjesma lako ulazi u uho, a u spotu se pojavio i popularni Lujo

U moru božićnih pjesama uvijek ispliva i neka koju rado pjevušimo, a nema sumnje da će ovih blagdana to biti pjesma ''Poljubi me ovog Božića'' iza koje stoje sve popularniji Ljubavnici koji trenutno žare i pale domaćim, ali i eterom u susjednim zemljama.


Svi koji su čuli pjesmu kazali su kako je riječ o najbožićnijoj domaćoj pjesmi u posljednje vrijeme, a kako bi cijela priča bila potpuna, bend Ljubavnici su na snimanje spota pozvali svoje prijatelje kako bi dočarali pravu domaćinsku atmosferu kakva treba krasiti blagdane.

bend Ljubavnici
foto Matija Škalić

Među brojnim licima u spotu su se tako našla i neka poznata, pa tako ovaj božićni video krasi i poznati glumac Lujo Kunčević koji je na snimanje poveo i svoju djevojku Saru Spinčić, a uz njih tu je i poznati hrvatski stilist Ivan Friščić.


Zanimljivo je kako Ljubavnici trenutno borave na samim vrhovima top ljestvica s pjesmom ''Ništa nije slučajno'', no unatoč tome što je od izlaska istog singla prošlo tek mjesec i pol dana, dečki su se odlučili da naprave i jednu blagdansku pjesmu kojom će domaći eter uljepšati božićnom melodijom.


Autor teksta i glazbe je Mario Regelja, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Borna Biondić. Spot se snimao u Kleti Padež koja se pokazala kao savršena kulisa za ovakvu priču, a sve pod redateljskom palicom mladog i talentiranog Matije Škalića.


Pogledajte >>>> spot koji već ima preko 87.000 pregleda i vjerujte nam… Ovaj prosinac bit će u znaku Ljubavnika!poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi

Comments


bottom of page