top of page

OMILJENI VARAŽDINSKI STOMATOLOG OTVORIO DRUGU ORDINACIJU

Doktor Josip Krešo omiljeni je varaždinski stomatolog koji u svojem radu primjenjuje najnovija znanja

Doktor Josip Krešo jedan je od najstručnijih stomatologa u gradu Varaždinu. Stomatološki fakultet sveučilišta u Zagrebu završio je 2012. godine, a danas broji stotine sati uspješnih zahvata, operacija i popravaka zubi odraslih i djece. Njegov stručan, a opet personaliziran i topao pristup obožavaju i odrasli i djeca. Njegova tajna je u tome da za svoj posao jednostavno živi.


Obzirom da u svom radu naglasak stavlja prvenstveno na estetsku stomatologiju i stomatološku protetiku: postavljanje ljuskica, keramičkih krunica, implantata te minimalno invazivne korekcije i uljepšavanje osmijeha, 2020. godine upisao je specijalizaciju iz stomatološke protetike na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

Svakodnevni uspješan rad i iskazani veliki interes od strane pacijenata, rezultirao je otvaranjem čak dviju ordinacija u centru grada Varaždina.


U današnje vrijeme uz sva tehnološka dostignuća i uz prisustvo vrhunskih materijala u mogućnosti smo nadoknađivati izgubljene zube i izgubljena tvrda zubna tkiva uz minimalno invazivan pristup, a ponekad čak i bez ikakve intervencije na zubima. Prvenstveno tu mislimo na ljuskice, veneere i na djelomične ljuskice, tzv. Chips-eve, kojima se uspješno korigiraju estetski nedostaci na zubima, bilo da se radi o nezadovoljavajućoj boji, obliku ili lomu dijela zuba. Poanta i mogućnost suvremene stomatologije je da se uz minimalno brušenje zubi postigne željeni rezultat.

Protetika nije samo brušenje i cementiranje krunica i mostova. To je jedna od najzahtjevnijih grana stomatologije jer se prilikom izrade protetskih nadomjestaka mora uzeti dobra anamneza, provesti dobra analiza postojeće i buduće situacije u ustima, kao u ordinaciji, tako i u laboratoriju. Treba voditi brigu o tome da cementirane krunice i mostovi ne narušavaju normalnu funkciju mišića i čeljusnog zgloba jer se lošim planiranjem i izradom mogu uzrokovati problemi u vidu lošeg zagriza te posljedično bolova u mišićima i zglobu.

Svemu tome prethodi dobra predprotetska priprema - dobro endodontsko liječenje zubi, a osiguravamo ga jednim od najboljih strojnih recipročnih sustava – VDW Reciproc, zatim sanacija upaljenog zubnog mesa i parodontoze, bez koje nema niti dobre, a ni dugotrajne protetike. Kako bi pacijentima osigurali najbolje stomatološku usluge na jednom mjestu, od predprotetske pripreme do same protetike, u timu Dr. Kreše sudjeluju specijalisti parodontologije i oralne kirurgije.

U današnje vrijeme probleme gubitka pojedinačnih zuba i potputnih bezubosti možemo vrlo jednostavno rješavati implantatima i na taj način olakšati život pacijentima jer tada nema potrebe za izradom proteza koje se svakodnevno trebaju vaditi iz usta i ne moramo brusiti zdrave zube da bi nadoknadili one koji nam nedostaju. Na tržištu postoji popriličan broj implantoloških sustava, no u našim ordinacijama koristimo samo renomirane svjetske brendove (Nobel, Ankylos, Straumann, GC, MIS) koji su na tržištu već godinama. U našem timu imamo vrhunskog specijalista parodontologije s višegodišnjim iskustvom koji je zaduženi za sigurnu ugradnju implantata.

- Imajući na umu strah pacijenata od posjeta stomatologu, u ordinaciji svakom pacijentu pristupam individualno jer moj cilj je pružiti maksimalno ugodan i bezbolan tretman. Sa željom da pružim vrhunsku uslugu biram isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazane kvalitete, a istodobno su i najsuvremenija tehnološka dostignuća. Također, neprestano se educiram i usavršavam svoja znanja na stručnim kongresima i simpozijima u Hrvatskoj i inozemstvu - otkriva simpatični doktor Josip, u čiju ordinaciju dolaze pacijenti iz cijele Hrvatske.

Budući da živimo u vremenu u kojem dominira digitalna tehnologija, a u cilju korištenja najsuvremenijih stomatoloških uređaja, jedni smo od rijetkih koji u svom radu koriste trenutno na tržištu najbolji intraoralni skener „Sirona Primescan“ koji služi za trodimenzionalno skeniranje zuba i uzimanje digitalnih otisaka. Na taj smo bezopasan način, ubrzali rad, povećali preciznost izrade ljuskica i krunica te olakšali pacijentima jer kod nas više nema neugodnosti koje je sa sobom nosilo uzimanje otisaka otisnim masama.

Također smo svjesni današnjih trendova te da su zdravi i blistavo bijeli zubi želja mnogih, stoga za izbjeljivanje zuba u našim ordinacijama primjenjujemo „Philips Zoom WhiteSpeed“ – najtraženiji i najpoznatiji sustav za izbjeljivanje zubi na svijetu. Iako danas postoji mnoštvo sustava i načina izbjeljivanja zubi, izbjeljivanje „Philips Zoom WhiteSpeed“ sustavom bezopasan je i najučinkovitiji način izbjeljivanja te se željeni rezultati postižu samo u jednom posjetu našoj ordinaciji. Kandidati za izbjeljivanje zuba su osobe koji imaju zdrave zube, a željele bi imati „hollywoodsko“ bijeli osmijeh.

Uz estetsku stomatologiju, a u domeni estetike lica pacijentima nudimo i zahvate hijaluronskim dermalnim filerima te popularni Botox, koji doista nevjerojatno djeluje na 'brisanje' bora, u kojem najviše iskustva ima doktor Toni Martinčević, dr. med. dent., inače član Hrvatskog društva estetske medicine (HDEM), koji se nedavno uz iskusnu dentalnu tehničarku i asistenticu Lorenu Kores pridružio stručnom timu dr.Kreše. Nije lako odlučiti se na tretman hijaluronom ili botoxom, ali kada u svog liječnika imate povjerenja, svaki inovativni beauty i zdravstveni tretman lak je i jednostavan korak. Brojni pacijenti povjerenja imaju i u sestru Sanju Martinčević, koja ih uvijek dočeka sa srdačnim osmijehom.

Zašto doći obaviti svoj dentalni pregled u jednu od ordinacija dr. Josipa Kreše? Zbog povjerenja kojeg ćete osjetiti već pri prvom pregledu. Nije lako naručiti se kod novog stomatologa čiji rad još niste upoznali, na bilo koji zahvat, ali to postaje vrlo lako kada doktora Krešu upoznate i uvjerite se da se radi o čovjeku koji za svoj posao živi, smiješi se i ljubazan je i nakon 12 sati kontinuiranog rada, rado objašnjava svaki postupak i detalj svog posla pacijentima te se u njegovim rukama svatko osjeća dobrodošlo, sigurno i zaštićeno >> drjosipkreso.com/kontakt


bottom of page