top of page

NAJBOLJI STAND UP SHOW

Pedja Bajović priprema veliki Stand-Up show u Zagrebu

Poklopite najdepresivniji dio godine - smijehom! Znate već kako nakon blagdana i zimovanja uslijedi onaj tužni period u kojem se više nemate čemu veseliti... ali, mi imamo rješenje!

Pedja Bajović (Stand Up), jedan od pokretača hrvatske i regionalne stand-up komedije, obilježava 15 godina karijere i poziva vas na svoj Best Of Show koji je nazvao “NAJBOLJI’ sat i kusur”!

Nakon desetljeća i pol došlo je vrijeme da svoje tri dosadašnje tematske predstave polako pošalje u mirovinu. U pravom malom spektaklu koji se priprema u Zagrebu, publiku očekuje kompilacija najboljih fora iz popularnih S NOGU* (*sredstvo za prostiv jugonostalgije i jugofobije)... MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) ...i ROK TRAJANJA - s kojima je u par tisuća izvedbi do sad nasmijao publiku u čak 30 zemalja i u stotinama gradova.

Doznajte što se sve nalazi u najboljih sat i kusur, jer ovo je zadnja prilika za čuti stvarno dobar stand-up show u Hrvatskoj.

Tko je Pedja? Pedja Bajović je nevjerojatno uporan čovjek, naporan čak! Ujedno je i iskusan stand-up komičar, odličan čak! Ovo prvo je činjenica - lik u petak 31.1. obilježava 15 godina karijere i ima veliki show u Kinu SC, a za ovo drugo vas upućujem tamo da se u to uvjerite sami! Sve informacije i ulaznice nađite u sustavu Entria i znajte da je ovo sve Pedja sam napisao, duša od čovjeka.

bottom of page