top of page

NAJBOLJI KIKO MILANO PROIZVODI PONOVNO SU DOSTUPNI

Je li istinit legendarni mit o uvijek sređenoj Talijanki?

Najbolji Kiko Milano proizvodi ponovo su dostupni u limitiranoj HAPPY BIRTHDAY BELLEZZA kolekciji, a oovodom ovog velikog 25-og rođendana, kultni makeup brend pripremio je posebnu limitiranu kolekciju Happy B-day Bellezz za sve ljubiteljice šminke. U kolekciju su uključene najpopularnije šminke, proizvodi za njegu kože i dodaci za šminkanje, od osnutka brenda. Ovoga puta favoriti su predstavljeni u posebno dizajniranom rođendanskom pakiranju, prikladno dočaravajući glamur i talijansku sofisticiranost koja prožima sve kolekcije Kiko Milano.

Ograničena kolekcija sadrži globalne bestselere, uključujući Luxurious Lashes Maxi Volume Brush maskaru i Passion Matte ruž za usne, nagrađivane kozmetičke proizvode, popularne proizvode iz nedavnih kolekcija kao što je Dolce Diva Baked Bronzer i Candy Body Butter kreme za tijelo, za koju su glasali fanovi na Instagramu.

Inače, zanimljiva je vijest da postoji taj legendarni mit o uvijek sređenoj Talijanki koja privlači poglede gdje god se pojavi. Od glumice Sofije Loren do popularne talijanske influencerice Chiare Ferragni, dame iz Italije poznate su po hedonizmu, ljubavi prema uživanju i živote te obavezno njegovanom izgledu. Jedna od njihovih tajni zasigurno je i talijanski make-up brend br. 1 - KIKO MILANO, koji ove godine slavi čak četvrt stoljeća postojanja.

KIKO MILANO osnovan je davne 1997. godine u talijanskoj predstojnici mode Milanu, a svjetsku popularnost stekao je zahvaljujući velikom spektru nijansi, tonova i tekstura u kojima se pronalaze brojni profesionalci, ali i svi zaljubljenici u šminku. Najveći dio asortimana proizvodi se u Italiji, a kupci itekako prepoznaju kvalitetu, prestižnu tehnologiju i visoku stručnost u kozmetici.


bottom of page