top of page

NAJBOLJE BESPLATNE ONLINE IGRE RULET

Zavrtite kolo i osvojite bogate nagrade, samo u FavBet casinu

online rulet
foto Pexels

Besplatna online igra rulet bez preuzimanja

FavBet casino platforma ima nekoliko opcija za igranje koje su vrlo popularne u svijetu kockanja kao što je rulet igra, automati, bingo i poker. Sve ove igre mogu se igrati online uz jednostavne opcije navigacije i jasan prikaz zaslona.


Kako igrati rulet?

Rulet je igra na sreću i sreću, ali postoje stvari koje možete učiniti kako biste povećali svoje šanse za dobitak.


Prvo što biste trebali znati je da se rulet igra na kotaču s 38 utora, označenih brojevima od 0 do 36, kao i 00 i 1-18. Tu su i dva zelena džepa: jedan s oznakom "0" i jedan s oznakom "00".


Igrač stavlja svoju okladu na željeni broj utora. Djelitelj okreće kotač i lopticu, zatim zaustavlja lopticu u jednom od utora. Igrač pobjeđuje ako se njegov ulog nalazi na istom broju na koji je pala loptica. Ako ne, gube okladu.

Strategija igre rulet

  1. Treba se kladiti na brojeve koji se nalaze na rubu, jer je na njima red da češće udaraju lopticu od ostalih.

  2. Ako postoji određeni broj koji dugo nije pogođen, tada se trebate kladiti na taj broj.

  3. Također se možete kladiti na brojeve koji su nedavno pogođeni, ali to učinite samo ako su pogođeni u jednom od prethodna dva kruga.

  4. Ako se neki igrači klade na nekoliko brojeva, tada biste se trebali kladiti na jedan broj i držati ga dok ne pogodi ili više ne pogodi (ovo se posebno odnosi ako se nekoliko igrača kladi na jedan broj).

Vježbajte prije igranja za novac


Možete vježbati svoju igru ​​ruleta prije igranja za pravi novac u FavBet casinu. Također možete igrati iste igre koje ćete pronaći u casinu uživo. Sve što trebate učiniti je registrirati račun i početi igrati. Možete se registrirati putem svog mobilnog telefona ili računala i provjeriti je li internetska veza stabilna kako biste mogli uživati ​​u glatkom iskustvu igranja.


Ako ste novi u ovoj igri, preporučljivo je da pročitate nekoliko savjeta o tome kako igrati rulet prije nego što ga igrate za pravi novac. To će vam pomoći da bolje razumijete pravila igre i poboljšati svoje šanse za veliki dobitak.

Kommentare


bottom of page