top of page

NAJAVA 7.FESTIVALA ESTETIKE ABECEDA LJEPOTE - LJEPOTA ĆE SPASITI SVIJET?

Od 18. do 19. veljače 2023. u hotelu Dubrovnik u samom centru grada Zagreba

7. Festival estetike Abeceda ljepote pod naslovom Ljepota će spasiti svijet? održat će se od 18. do 19. veljače 2023. godine u hotelu Dubrovnik, u samom centru grada Zagreba! Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Estetska medicina više nije tabu tema, nego potreba suvremene žene i muškarca. Potaknuti tom činjenicom, želja nam je približiti pojedincima estetske tretmane, njihove prednosti i mane, upozoriti ih na potencijalne rizike, ali i uputiti u najnovije metode, tretmane, na doktore i klinike na uljepšavanje.

Estetska kirurgija nije više ono što je nekad bila.

Odlazak kod estetskog kirurga ne znači nužno „ ići pod nož „. Estetski zahvati su napredovali do te mjere da su sve manje invazivni a vrlo često isključuju upotrebu kirurških instrumenata, a upotrebljavaju se laseri, led diode ili napredne formulacije u obliku krema ili seruma. Na predstojećem Festivalu estetike pojedincima želimo približiti estetsku industriju. Želimo dati savjete kako da organizirate svoj beauty godišnji plan, kako možete postići željeni oblik tijela, riješiti se viška kilograma te unaprijediti svoje mentalno zdravlje. Uz to koristeći ESTETSKOG KIRURGA kao najboljeg prijatelja te savjete svih ostalih djelatnika estetske i beauty industrije.

Obratit će nam se i poznate osobe iz hrvatske javne scene te nam kroz zanimljive teme poput: ŽENA – ZVIJEZDA – PODUZETNICA opisati put do kvalitetnijeg života i sreće. Estetske procedure, osim što nas uljepšavaju, uvelike doprinose i našem samopouzdanju. Prije nego se podvrgnete nekoj estetskoj proceduri važno je znati i zbog čega želite istu napraviti. Jer estetske procedure će popraviti naš izgled, dati nam novo samopouzdanje ali nisu ultimativni put ka sreći.


Zaštitno lice 7. Festivala estetike je Antonela Mallis, operna pjevačica, belcanto sopranistica. U očekivanju vaših brojnih pitanja i interesa, veselimo se predstojećem Festivalu! Kontakt: Draženka Pleško, direktorica Festivala estetike. Mob.: 098 929 6897 I Email: info@abecedaljepote.hr I www.abecedaljepote.hr



bottom of page