top of page

NA RUCI MAJE ŠUPUT PRIMJEĆEN POSEBNI NAKIT

Pjevačica otkrila svoje najdraže radno mjesto

Super zaposlena Maja Šuput ponovno se našla u ulozi članice žirija, i to u popularnoj TV emisiji Supertalent. Svoj je nastup javno prokomentirala - Budite s nama, ovoj je moj najdraži show. Maja jako voli svjetla reflektora i pjevanje, a njeno najljepše radno mjesto su svatovi

Tako je nedavno, za novo vjenčanje na kojem je pjevala, obukla dugu haljinu roze boje koju je ukrasila velikim cvijetom. - Ma ti si kraljica. Nema ti ravne! - poručuju joj brojni fanovi.


Maji se i u TV showovima i na vjenčanjima podjednako događaju brojna iznenađenja, pa je usred svirke u Osijeku doživjela dolazak poznatog pjevača Miroslava Ilića

- Noćas, usred svirke, doleti Miroslav Ilić kao gost iznenađenja. Legenda... - komentirala je Maja i podijelila zajedničku fotografiju.


Novopečena majka uspješna je u svemu čega se dotakne, a svaki slobodni trenutak najviše voli provesti sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim. Zbog toga ne čudi da i poseban nakit koji voli nositi, točnije njena narukvica, a koju su fanovi odmah zamijetili, nosi njezino novo prezime - Tatarinova.

- Sve je u detaljima. A ja baš volim zaokružiti sve! - priznala je Maja, kojoj doista posljednjih godina sve dolazi na svoje, a sve najveće želje su ostvarene.


- Jao Prada čizme. You look very cool. Ajme ta jakna Zadig & Voltaire je prelijepa - komentirale su ljubiteljice mode.

bottom of page