top of page

NA BALKON JOJ ULETJELA DIVLJA ĆœIVOTINJA

Domaća pjevačica u strahu

- 8 dana za redom na balkon mi je dolazila lisica. Neka šašava i pitoma, jer se nije nešto previše bojala. No, ako je lisica ne boljažljiva - ne znači odmah da je bijesna. Prostudirala sam lije od tog dana - od početka do kraja, ako su bijesne, odbijaju hranu (ona je jela kao vuk), imaju ružan pogled i spušten olinjali rep (ova je sva u debelom i kuštravom krznu), boje se vode (moja je pila kao da vodu nikad prije nije vidjela), pjena im ide na usta (ovoj ništa osim moljakanja hrane nije išlo na usta). Bijesnu lisicu lako razlikujete od zdrave, samo ako dobro pratite njezin izgled i ponašanje. Kod nas je krivo protumačeno da lije, ako se ne boje ljudi sigurno su bijesne - WRONG! Njima isto fali društvo, malo mesa i topla riječ. Primjećujete sličnost? Ne osuđuj liju, ako je ne poznaješ. Vrijedi i za druga živa bića - objavila je pjevačica Paola Valić Bekić i iznenadila svoje pratitelje

- SlaĆŸem se i ja. U svakom slučaju, znat ćeĆĄ ako te zaskoči. Nama je svako jutro dolazila ispred hotelske kuhinje. Jednom su joj dali jest, i nakon toga je svako jutro čekala. Toliko se pripitomila da se uopće nije bojala ljudi. Ma uĆŸas; eto, baĆĄ mi je drago da si sve ovo napisala. Slatka je skroz i djeluje umiljato. Ma osjetila je ĆŸivotinjica ko je dobar pa je zato i doĆĄla. Volimo objave s lijom - komentirali su Paolini pratitelji.

38-godiơnja pjevačica diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti, a u slobodno vrijeme najviơe voli biti sa sinom Benjaminom. Ơira javnost pamti je po sudjelovanju u talent showu Story Supernova iz 2003. i ulasku u Big Brother kuću 2004. Nastupala je i u showu Tvoje lice zvuči poznato.

bottom of page