top of page

NA 7.FESTIVAL ESTETIKE STIGLE SU BROJNE POZNATE HRVATICE, KAO I LEGENDARNA ŽENA ZA SVA VREMENA

Zdenka Kovačiček otkrila koliko je lako ili teško bilo uspjeti u vlastitom poslu

7.festival estetike
foto Tesa Lipovski

U hotelu Dubrovnik u Zagrebu održan je sedmi po redu Festival estetike Abeceda ljepote. Tijekom dva dana festivala organizirana su i razna predavanja, predstavljeni najnoviji frizerski trendovi, paneli o zdravoj prehrani i mršavljenju, predavanja o temama poput drugačijeg i zdravijeg pristupa životu. Specifičnost ovogodišnjeg festivala bila je make-up radionica na temu “specijalni efekti Zombi SFX” čiji je cilj bio produbljivanje postojećih i stjecanje novih znanja u izradi specijalnih efekata kod šminkanja poput izrade rana i samostalnog izrađivanja protetike koju je vodila Maša Mihaljčić.

- Organizacijom ovog događaja želja nam je bila približiti posjetiteljima estetske tretmane, njihove prednosti i mane, upozoriti ih na potencijalne rizike, ali i uputiti u najnovije metode, tretmane, na doktore i klinike na uljepšavanje - izjavila je direktorica Festivala estetike Draženka Pleško. Posebnu pozornost privukao je panel Žena-zvijezda-poduzetnica na kojem su jazz pjevačica Zdenka Kovačiček, sopranistica Antonela Malis, marketinška stručnjakinja Martina Kocijan Gulan, bivša Miss Universe i menadžerica Ivana Delač, poduzetnica Helena Fjorović te Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena razgovarale o svojim poslovnim uspjesima, izazovima suvremene žene i povezivanju sa muškarcima kroz različite poslovne projekte, prednostima privatnog poduzetništva, samopouzdanju i estetskim tretmanima. Događanje nisu propustile ni hrvatske filmske, televizijske i kazališne glumice Ana Vilenica, Barbara Vicković , Mirna Mihelčić i Helena Kalinić.


- Ja nisam po prirodi poduzetnica, tako da mi je bilo teško gurati se sama, ali drugi su prepoznali moj talent i mnoge moje pjesme postale su hit. Jako sam ponosna što su slavni dizajner Karl Lagerfeld i modni brand Chanel prepoznali moju pjesmu Elektra te izdali i ekskluzivan CD na kojem je upravo ta moja pjesma na prvom mjestu. To je jedan od mojih najvećih ponosa - rekla je Zdenka Kovačiček, koja se doista može pohvaliti karijerom dugom više desetljeća, do koje je stigla marljivim radom, upornošću i unutarnjim glasom koji ju je uvijek vodio


Commentaires


bottom of page