top of page

MORANA MAMIĆ SLAVI U MEGA UREĐENOM PROSTORU

Osmijeh od uha do uha

Influencerica i modna dizajnerica Morana Mamić ovih dana doista ima puno razloga za slavlje. Nakon prvotnog šoka i vijesti da ima melanom, uspješno je operirana i osjeća se odlično a danas je navršila 44 godine. - Uvijek se trudim da budem iznad situacije, ali vrlo često situacija sam zapravo ja. Kad oluju izdržiš sam, možeš birati s kim ćeš uživati na suncu. Nekad sam eksirala rakiju, sad magnezijum direkt! Sretan mi rođendan! - poručila je sama sebi i svojim brojnim fanovima


Rođendan je proslavila okružena prijateljima, u predivnom, mega uređenom interijeru, a od supruga je na dar dobila veliki buket ruža.


- Hola, que tal?! P.S. I to je otprilike sve kaj znam od španjolskog u ovih pet godina… - našalila se na svoj račun po pitanju života u Španjolskoj, točnije toplom gradu Marbella u Andaluziji.

Morana na domaćoj sceni slovi kao jedna od vodećih ikona stila, a za svaki svoj izlazak pomno bira što će obući, kako će outfit iskombinirati i koje će modne dodatke s njime upariti. Oni koji je prate, u njenim objavama nalaze životnu inspiraciju, jer Morana je puno toga prošla u životu a također brine o bolesnom sinu, dok drugi u njenim modnim izdanjima pronalaze ideje za vlastiti trendy stil.

Comments


bottom of page