top of page

MONIKA KRAVIĆ POKAZALA VJENČANICU

Čestitali joj brojni poznati

Bivša TV voditeljica, a danas uspješna producentica na Narodnom radiju Monika Kravić pokazala nam je svoju vjenčanicu, buket, cipele i druge detalje koje je obukla nedavno. Brojni poznati čestitali su joj po svemu sudeći vjenčanje, što sama još nije potvrdila - Čestitam od, sretan je što te ima! Svu sreću ovoga svijeta želim. Čestitaaaaam ljepoto moja!!! Živjela ljubav!!! Čestitam divna ženo. Čestitke od srca i neka potraje ZAUVIJEK. Ljubav će prominiti sve. Čestitam i želim vam sreću! Divno. TheBigestThing. Draga moja čestitam! Jako sam sretna zbog vas - poručili su Moniki i njenom partneru Matija Vuica, Alex Dojčinović, Ljupka Gojić, Marija Husar, Mirjana Mikulec, Iva Radić, Franka Batelić i Tatjana Jurić.


Jedna je pratiteljica dodala i - Čestitam od srca i sretno vam mladenci, što naslućuje da se svadba već dogodila.

- Sve je u detaljima - s porukom. Vjenčanje, cvijeće, ljubav, sljedeća velika stvar - otkrila je Monika.


Voditeljica svoj privatni život nakon rastave od Marija Mamića, inače sina nogometnog agenta Zdravka Mamića, pokušava držati što dalje od javnosti. Kada se 2003. godine udala za Marija, ubrzo se povukla s malih ekrana, a bivši par je dobio i dvoje djece, danas osmogodišnjeg Jakova i tri godine starijeg Josipa.

Monika je nastavila dalje i čini se da je sretnija no ikada prijed. Baš kao i Marijo, koji je oženio Tiju Jurčić i s kojom je pronašao novu sreću.


- Može jedna stara subota. Ja sam ova skroz iza kojoj rasvjeta ovoga puta nije pomogla - izjavila je Monika pokazujući kako je izgledalo druženje s prijateljicama. - Aaaaaaaa nadam se da cemo brzo opet ovako - dodala je Mirna Maras, a Mirjana Miklec poručila - Uskoro ćemo opet.

Comentarios


bottom of page