top of page

MOGU LI OVE LJUBAVNE VEZE POTRAJATI

Poznati parovi među kojima je velika razlika u godinama

Kada je riječ o ljubavim vezama, pravilo je da pravila nema, jer danas godinama u ljubavi ostaju starije žene i mlađi muškarci, jednako kao i mlade žene i stariji dečki. Ovih 13 poznatih parova već su godinama zajedno i čini se da će njihove ljubavne veze doista potrajati do poznih godina.


Možda ima i nešto u onoj izreci da žene ranije sazrijevaju, pa im 'dobro dođe' iskusniji muškarac, a s druge strane, neke žene jednostavno vole mlađe, jer ne kažu bez razloga mlađe je slađe.

Glumac George Clooney oženio je, nakon što je godinama bio neženja, lijepu odvjetnicu Amal. Od nje je stariji 16 godina, a danas imaju dvoje djece.

Aktualni predsjednik Amerike Donald Trump ima 24 godine mlađu ženu, Slovenku Melaniju Trump. Zajedno su 15 godina i imaju jednog sina.

Glumci Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones u braku su 20 godina, imaju dvoje odrasle djece, a Michael je od Zete stariji 25 godina.

Akcijski junak Jason Statham stariji je 20 godina od svoje partnerice, manekenke Rosie Huntington-Whiteley, a zajedno imaju sinčića.

Glumac Hugh Jackman poznat po ulozi u filmu Wolverine, mlađi je od svoje žene Deborre-Lee Furness 14 godina, a zajedno su 23 godine. Imaju dvoje posvojene djece.

Pjevačica Beyonce mlađa je od svog muža Jay-Z-ja 12 godina, zajedno su 12 godina, a imaju kćerkicu i blizance.

Glumac Matthew McConaughey stariji je od svoje žene Camile Alves 13 godina, zajedno su od 20012, i imaju troje djece.

Glumac Harrison Ford u braku sa Calistom Flockhart od 2010.godine, što mu je treći brak. Harrison je od Caliste stariji čak 21 godinu.

Sylvester Stallone stariji je od svoje žene Jennifer Flavin 22 godine, no to ih nikada nije priječilo da se vole i 'potraju' već 30 godina. Zajedno imaju tri odrasle kćeri. Poput kolege Forda, također iza sebe ima dva braka.

Bruce Willis oženio je 23 godine mlađu Emmu Heming, nakon što se rastao od Demi Moore, s kojom ima 3 kćeri. Sa Emmom je u braku od 2009., i zajedno imaju dvije kćeri.

Richard Gere oženio je 2018., čak 33 godine mlađu Alejandru, a prije toga je bio u braku s još dvije žene, od kojih je poznatija supermanekenka Cindy Crawford.

Najpoznatija mamagerica na svijetu, reality zvijezda Kris Jenner u vezi je sa 25 godina mlađim Coreyjem Gambleom. Iz prijašnja dva braka Kris ima šestero djece, među kojima je najpoznatija Kim Kardashian. Drugi brak za Kris nije najsretnije završio. Naime, Bruce Jenner promijenio je spol i postao žena, danas borac za transrodne osobe Caitylin Jenner.

Vlasnik Forumle 1, 89-godišnji Bernie Ecclestone oženio je 23 godine mlađu Fabianu Flosi. Najpoznatiji je po braku sa Riječankom Slavicom Radić, s kojom je dobio dvije danas odrasle kćeri - Petru i Tamaru. Iz prijašnjeg braka ima i 65-godišnju kćerku Deborah, a navodno sa sadašnjom suprugom Fabianom očekuje svoje četvrto dijete, koje bi Fabiana trebala roditi u srpnju 2020.godine. poznati parovi razlika u godinama, poznati parovi razlike u godinama, poznati parovi velika razlika u godinama, parovi razlika u godinama

bottom of page