top of page

MODNA PLATFORMA ZALANDO SLAVI PRVU GODIŠNJICU U HRVATSKOJ

Kampanju Summer is in You podržali su Ida Prester i Slavko Sobin

Zalando, vodeća europska platforma za modu i životni stil, slavi svoju prvu godišnjicu u Hrvatskoj kampanjom Summer is in You, snimljenom u Zagrebu. U suradnji s raznolikom međunarodnom ekipom talenata i kreativaca iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke i Litve, Zalando nastoji inspirirati i osnažiti hrvatske ljubitelje mode kako bi otkrili radost potpunog izražavanja kroz modu. Najnovija Zalando kampanja usmjerena je na pozitivnu energiju i uživanje u malim stvarima koje ljeto čine posebnim, poput opuštanja uz more, biranja novog kupaćeg kostima, pronalaženja savršene staze za trčanje uz jezero ili dijeljenja nezaboravnih trenutaka s prijateljima.

Zalando slavi svoju prvu godišnjicu na tržištu kroz raznoliku postavu lokalnih talenata koji pokazuju svoje ljetne stilove: pridružili su im se i hrvatski glumac Slavko Sobin te TV voditeljica, glazbenica i aktivistica Ida Prester. - Rođen sam i odrastao u Splitu, sve moje najdraže uspomene vezane su uz more, sunce i beskrajne ljetne mjesece. Ovom kampanjom na neki način se prisjećam svih posebnih trenutaka koji su mi bliski srcu - poručio je Sobin.

Daniel Rogiński, generalni direktor za Hrvatsku kaže - Od lansiranja platforme Zalando u Hrvatskoj prošle godine, donosimo inspiraciju Hrvatima ohrabrujući ih da se izraze kroz modu s 2000 brendova, od međunarodnih marki do hrvatskih dizajnera i trgovaca, dostupnih na našoj platformi. Najnovija kampanja Summer is in You utjelovljuje naš cilj da budemo polazište za modu, nudeći inspiraciju i najraznovrsniji modni asortiman.

Kampanja Summer is in You predstavlja raznolikost mode koju Zalando nudi – sveobuhvatan asortiman koji sadrži sve, od bezvremenskih dizajnera, preko odjeće za plažu i funkcionalnih komada za van do najnovijih urbanih izdanja, pokazujući kako svatko može pronaći svoj omiljeni stil. Snimana je na prepoznatljivim lokacijama glavnog grada Hrvatske – na Bundeku, u Novom Zagrebu, u zbirci Richter te na Gornjem gradu. >> zalando.hr


bottom of page