top of page

MODA SE VRAĆA NA 14.RIJEČKIM STEPENICAMA

10 modnih revija čaka nas već početkom rujna

Nakon dvije godine stanke, zbog nemogućnosti održavanja velikih manifestacija, u petak 2.rujna Riječke stepenice vraćaju se svojim četrnaestim izdanjem kao najglamurozniji događaj ljeta. Na stepenicama pored hotela Bonavia Plava Laguna u centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati 10 modnih revija i uživati u novim modnim kolekcijama za nadolazeću sezonu. - Nakon dvije godine pauze Rijeka će napokon dobiti ono što stvarno dugo priželjkuje - rekla je direktorica Riječkih stepenica Ivana Delač i tako najavila veliki povratak modne scene.

Kolekcije za jesen/zimu 2022 predstavit će showroom antonela, talijanska škola mode i dizajna Callegari sa zagrebačkim modelisticama Vericom Milošević i Natalijom Skendrović, zagrebačkim stilisticama Nikolinom Kožarić i Majom Sunko, riječkim modelisticama Ljiljanom Marinković, Sanelom Krasnić, Verom Jelenović i Ivanom Bolković. na 14.riječkim stepenicama kolekciju će prikazati i nakit Infinity design by Iva Bruketa, Kalisi Design, ekstravagantna odjela Mondo Uomo, brand La tramp s interesantnim torbicama od recikliranog papira, učenici srednje trgovačka i tekstilne škole iz Rijeke, Ghetaldus rijeka s kolekcijom dioptrijskih i sunčanih naočala za muškarce, a pod udruženjem obrtnika rijeka predstavit će se My leather story - Patrizia Sertić, Lilium - Suzana Mužić, butik Rival - Senka Mitrović, Code by Botun - Duška Radotović, Ela obrt za krojačke usluge - Sandra Jamić i salon Dajana - Dajana Hlača. Četrnaesto izdanje zatvorit će modna revija Max Mara powered by Amec Rijeka

tekstil.

Trendove u kosi za jesen predstavit će stilisti studia Perman, a make-up novitete Paola Peček i Patrizia Jaklin. Sa terase hotela Bonavia Plava Laguna iz Natuzzi Rijeka kornera dizajniranog u vidu dnevnog boravka brojne poznate osobe javljati će se u televizijski prijenos uživo na televiziji Kanal Ri u pauzama između modnih revija. Na manifestaciju 14.Riječke stepenice, ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

bottom of page