top of page

MNOGI I DALJE PITAJU ZAŠTO MU JE OPROSTILA NEVJERU

Ona je sigurna u svoju odluku

Jedna od najpopularnijih članica obitelji Kardashian, 36-godišnja Khoe Kardashian nedavno je objavila kako se zaručila sa ocem svoje djevojčice True, a koji joj je priredio pravi šok dok je bila u trudovima. Tristan ju je, ako je vjerovati američkim medijima, prevario sa najboljom prijeteljicom sestre Kylie a reporteri su ih ulovili u ljubljenju. Tristan je sazreo, posvetio se Khoe i True, i Khloe mu je oprostila, što mnogi i dalje gledaju sa čuđenjem na njihovu obnovljenu vezu i pitaju se - zašto

- Ono što mnogi ne mogu shvatiti je da ćemo nas troje uvijek biti obitelj - izjavila je Khloe i dodala - Oni koji su suđeni jedni drugima, oni su koji prolaze sve što ih može otrgnuti jedne od drugih. Ali nakon toga postaju snažniji no ikada prije. Hvala ti što si mi pokazao sve što si rekao da hoćeš. Hvala ti što si otac kakav jesi. Zbog toga kakav si mi prijatelj. Zahvalna sam što bez tebe ne mogu napraviti baš ništa, i što osjećam da smo sve. Nadam se da znaš i danas i svaki dan, koliko si voljen od mene i mnogih. Sretan ti rođendan Tristane i dobrodošao u 30-te! Jedva čekam sve naše buduće uspomene. Tek sada život postaje dobar!

Inače, Khloe je već jednom bila udana i to za košarkaša Lamara Odoma, s kojim je također doživjela prevaru. Naglašava kako je sada bila posvećenija ozdravljenju svoje veze sa Tristanom, upravo zbog zajedničke kćeri koju imaju a također razmišljaju o proširenju obitelji. - Spremna sam ponovno proći cijeli proces trudnoće i veselim se svemu što me čeka - izjavila je u showu Keeping up with the Kardashian, koji će ove godine nakon 14 godina prikazivanja prikazati gledateljima posljednje epizode.

bottom of page