top of page

MLADA DAMA U ZAGRLJAJU PETRA GRAŠE

Priznala da je ljubomorna

Petar Grašo i Tonči Huljić napravili su novu pjesmu Inamorana, koja je u samo jedan dan od objave pregledana više od stotinu tisuća puta. Popularni dvojac tako je još jednom pokazao kako se radi dobra glazba, koja će se 'uvući' u srce tisuća slušatelja.


- 'Kad ljudi vole šutnja najjači je glas...’ dio je pjesme ‘INAMORANA’ (zaljubljena). Zadovoljstvo mi je biti dio dueta mog dragog prijatelja Tončija i Madre Badesse - izjavio je Grašo i potaknuo glasine o dami koju u spotu grli...

printscreen YouTube


- Tko je mlada dama? Ljubomorna sam - odmah je pitala nepoznata pratiteljica, a druga joj je odgovorila kako se radi o Petri Kapor. 32-godišnja Petra inače je poznata radijska voditeljica Radija Dalmacija i splitska glumica. U sapunici Larin izbor Petra je imala manju ulogu, a danas često snima reklame. Ulogu Grašine ljubavi odradila je savršeno, a dvojac se brzo snašao u glumljenju tijekom snimanja spota.


- Dalmatinsko tradicionalno, moderno svjetski, romantično osjećajni spoj, orginal Huljić. Bez Graše, malo bi, malo bi bilo...Ova pjesma mi je na prvu legla, čim sam je čula u videu gdje Petar pjeva u studiju, a Tonči pjeva tercu. Ponos do neba i nazad! Fenomenalna, kao i svaka u tom duetu. Bravo dečki moje srce je osvojila na prvo slušanje i ide na repeat - komentari su brojnih slušatelja.- Da proveden tri života sa tobom u četri oka... Tonči i ja jako smo radosni i zahvalni na toliko lijepih komentara i reakcija na pjesmu INAMORANA - zaključio je zahvalan Grašo.

bottom of page