top of page

MISS HRVATSKE RECIKLIRA AUTO-OLUPINE

Katarina Mamić, aktualna Miss Hrvatske atraktivni izgled zamijenila zaštitnim odijelom

Katarina Mamić miss Hrvatske
FOTO: Boris Mataković

Katarina Mamić, aktualna Miss Hrvatske i C.I.O.S. Grupa pokazali su kako reciklirati auto-olupine u akciji za zaštitu okoliša. Ovogodišnji izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta nosi tako i društveno odgovornu notu jer upućuje na rješavanje problema zbrinjavanja otpada.


- Svatko od nas može doprinijeti zaštiti prirode. Auto-olupine se mogu jednostavno i besplatno dati na recikliranje, a više od 95% posto svake olupine može se ponovno upotrijebiti i reciklirati. Osim što ćemo okoliš učiniti čišćim i ljepšim, prilikom predaje cjelovitog vozila može se i zaraditi - jedna kuna po kilogramu, odnosno prosječno tisuću kuna za jedno vozilo, pa zar to nije odlično? - izjavila je missica.

- Danas svi pričaju o plastici - plastična vrećica proizvede se za jednu sekundu, koristi 20 godina, a treba joj do 400 godina za razgrađivanje u prirodi! Znate li da se od 18 recikliranih plastičnih boca može napraviti jedna majica nogometnog dresa? - dodala je za kraj ove akcije aktualna miss.


Inače Katarina sudjeluje u puno oku atraktivnijim događanjima, pa se tako pojavila kao model na nekoliko prestižnih revija modnih dizajnera. Sa svojim obožavateljima redovito dijeli i selfije u zanimljivim odjevnim kombinacijama.

- Kuku kuku Gasi sve .... gasi sve. Imaš zapanjujuću ljepotu. Wow baš si lijepa - pišu joj brojni pratitelji.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice

bottom of page