top of page

MIRNA ŠKRGATIĆ OTKRILA ZAŠTO JOJ SE SVIDJELA KONSTRAKTA

Ekskluzivno za Gossip otkrila s kime bi još voljela napraviti duet

Riječku pjevačicu i kantautoricu Mirnu Škrgatić prepoznaju brojni ljubitelji pop rocka, a njenu pjesmu Draga moja u duetu sa Ivanom Kindl zamijetili su mnogi fanovi, koji su je ovako komentirali - Ovaj refren mi danima ne izlazi iz glave... super stvar! Bravo djevojke! Dajte još! Bravo, konačno nešto originalno, zanimljivo, zabavno. Ovo bi sigurno visoko kotiralo u finalu eurosonga. Ugodno iznenađen, vokali vam super pašu, a Ivana se super uklopila u Mirnin đir. Big like!

Mirnu smo imali prilike pitati nekoliko zanimljivih pitanja - Draga Mirna, glazbena scena je puna plavokosih pjevačica, a od crvenokosih pamtimo Zoricu Kondžu i vas...zabavljaju li se bolje plavuše, tamnokose ili ipak crvenokose? - U različitim fazama života bila sam i crnka i plavuša i uvijek sam se jednako dobro zabavljala, no crvena kosa mi je ipak najdraža pa tako i zabava najluđa - poručila je simpatična pjevačica.


- Da možete napraviti duet sa bilo kojom domaćom ili stranom zvijezdom, tko bi to bio i zašto? - Voljela bih napraviti duet s Dinom Jelusićem od domaćih izvođača, jer osim što ima glaščinu, čini mi se kao vrlo zanimljiv glazbenik i autor za potencijalnu suradnju. Od stranih izvođača jako mi se dopala Konstrakta i njen pristup glazbi, pogotovo tekstovima, te premda se žanrovski razilazimo, voljela bih kada bi mi se ukazala prilika za rad s njom - zaključila je kantautorica.

Sigurni smo da će Mirna napraviti još puno sjajnih pjesama i dueta, a mi joj u sljedećim godinama želimo puno divnih melodija.

bottom of page