top of page

MIRJANA MIKULEC UREDILA POSEBAN STAN U PARIZU

Stan su trebali završiti brzo

Uvijek nasmiješena dizajnerica interijera Mirjana Mikulec ne skriva koliko voli uživati u glavnom gradu Francuske. Tako je nedavno imala prilike i uređivati jedan pariški stan, a kranji rezultat zadivio je njene brojne fanove

- Uređenje stana u mom omiljenom gradu - može li zadatak biti bolji? Trebali smo žurno završiti stan, a na raspolaganju smo imali manji budget stoga smo koristili ono što je odmah bilo dostupno u pariškim trgovinama. Kako vam se sviđa? Photo: Darko Mihalić - pitala je Mirjana i dobila puno komentara


- Za kćerku? Prelijepo. Sve za čistu 10-tku. Predivnooooo! 10/10, bravo. Nikad bolji ni niste uredili - poručili su mnogi.



Mirjana se trenutno priprema za novu TV emisiju na RTL televiziji, a snimanja joj teku glatko i nasmijano, kad god se sjeti svog Pariza. - Svaki put mi izlazi osmijeh na lice kada ugledam Eiffelov toranj - izjavila je dizajnerica, a jedan joj je prijatelj poručio - Trebala bi biti ambasador Pariza. Uz tvoje fotke zavolio sam ga još više.


Kako god bilo, Mirjana je u Parizu poželjela i da joj se ostvari nova želja - Prema legendi ako se usred noći nađete na Pont Alexandru i zaželite želju, ona će se sigurno ostvariti. Iako nisam bila tamo usred noći, zaželjela sam želju. Fingers crossed da mi se ipak ostvari - zamolila je čitatelje.

bottom of page