top of page

MINEA: OVAJ SAM TRENUTAK JEDVA DOČEKALA

Fanovi se vesele zbog nje

Simpatična Minea (43) uvijek izgleda besprijekorno ispred TV ekrana, a kada šeće svojim gradom Samoborom, uživa u prirodi neopterećena štiklama i šminkom. Jednu takvu fotografiju snimila je pred par dana, kada je u gorju još bilo poprilično snijega

- Jedva sam dočekala - poručila nam je Minea i pokazala kakvu je grudu napravila. Njeni fanovi odmah su joj dali stotine lajkova i uputili lijepe poruke - Jooooj predivnoooo. Ja bi da je tak u gradu. Šalji malo za dalmaciju. Snjezne radosti nikad ne prestaju. Preslatka siMineice najdraza si mi. sniježna kraljica Renatica. Bit ce skijanja i sankanja.


Ipak, porastom temperatura snijeg se već otopio tako da Minea nažalost neće dugo uživati u snježnim radostima.

A kako dobiti frizuru o kojoj će se pričati, Minea je pokazala nekidan, kada se u gradu pojavila sa mašnom u kosi - Minnie Mi. Jer tko kaže da frizure ne mogu biti zabavne? Danas sam poželjela mašnicu - poručila je pjevačica. Komplimente na račun nove frizure odmah su joj udijelile Karmela Vukov Colić, Bojana Gregorić i Indira Levak - Kako si slatkaaa. U najboljim rukama! Izgledaš preslatkooo. Frizurica ti je top, lijepo ti stoji.

Comments


bottom of page