top of page

MINEA: KAKAV VIKEND, NAJDIVNIJI

TV voditeljica je jako uzbuđena zbog novih događaja

Zgodna Minea (43) uživa u proljetnim vikendima, pa se tako nedavno našla u društvu prijateljica od kojih jedna čeka bebu - Kakav vikend, najdivniji! Uz moje prijateljice i ljepotice Marinu, Ilijanu i Kiku napunila sam se pozitivnom energijom za idućih mjesec dana - izjavila je voditeljica, a jedan od fanova predložio - Baš lijepo.... Ubuduće, ako vam zatreba malo uživo glazbe...dočarati more, malo sjete i romantike u stihovima.. zovite...preporučam se.

A kako joj je bilo na Vuglec bregu, inače popularnom izletištu 30 minuta vožnje udaljenom od Zagreba, opisala je ovako - Malo smo vinčeka spili i veseli bili. Subotnje raspoloženje.


- S vinčekom, bez vinčeka... Ti si uvijek happy - iskomentirala je kolegica Neda Parmać, a fanovi su dodali - Ko djevojčica si. Tako treba,treba uživati. Zagorje, bajka na dlanu. Pazi se, bilo bi šteta izgubiti taj predivni osmjeh. Dobro veče Minea čuvaj se vinčeka budeš opala. Baš ga znaš uživati. Uživaj, u raju. Zaslužila si. Nadam se da si u ugodnom društvu.

A kada ne putuje po zagorskim bregima, pjevačica rado otiđe do mora. Posjet Umagu ostao joj je u lijepom sjećanju. - Moj komadić raja - rekla je pozirajući na kamenju, i odmah 'ulovila' poziv na dejt


- Renatica ajmo fino ti i ja na kavicu kad se otvore kafići. Evo javni poziv - dodao je nepoznati Hrvoje. Minea mu zasad nije odgovorila.


bottom of page