top of page

MINEA IZGLEDAŠ KAO ŠKOLARKA

Novi look sa naočalama

Popularna pjevačica i TV voditeljica Renata Končić Minea (43) rado sa svojim fanovima dijeli fotografije iz studija IN magazina, a također i privatne trenutke iz svog doma u Samoboru. Iako je većinu vremena na poslu našminkana, sređena i tip top obučena, kod kuće ipak njeguje prirodni look. Jedan takav, sa naočalama za čitanje, podijelila je nedavno

- Doma je najljepše - poručila je Minea i dobila brojne komentare na svoj izgled - Predivna si. Ko bombončić. U svim izdanjima jednako divna. Kao školarka. Eeee ova zurka vam je superrr!!! Fino...U prvi mah nisam bio siguran da si ti pošto si obično sređena, našminkana, a ovdje si u kućnom aranžmanu. Uživaj što god da radiš. Lijepo izgledaš u očalama. Lijepa i draga žena. Prvi puta te vidim s naočalama. Znam znam, za sve postoji prvi puta. Profesorica. Sve mlađa i mlađa i ljepša i ljepša. Poput dobrog vina. Jel to novi stil sa naočalama? Lijepo ti stoje.

Dok za ispred kamera bira suknje i elegantne hlače, u pauzama od snimanja voli nositi vesele šarene boje. - Kontra zimi, kontra oblacima! - komentirala je promjenjivo vrijeme, a jedan joj je pratitelj poručio - Bit će još hladno, malo je ovo vrijeme varljivo.

bottom of page