1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MINEA BEZ ŠMINKE I ODJEĆE

Čita ga ko knjigu

- Prvo kava da uopće otvorim oči, a onda moj collagen za lijepu kosu, blistavu kožu i čvrste noktiće. Nemoj mi u to dirati, pričat' ćemo malo kasnije - poručila je Minea i pokazala kako izgleda bez odjeće, nenašminkana i u spavaćici

- Prekrasna ujutro ovako prirodna. Uvijek lijepa i sexy. Tako lijepa i ujutro. Kako fino uredno. Divna si. Evo, i ja pijem svakog dana. Budi nam uvijek nasmijana i ljupka. Dama u spavaćici - komentirali su Minein izgled fanovi, a jedan je imao i 'kulinarsko' pitanje - Je li ta kuhinja samo za izložbu ili se tamo kuha i nekaj konkretno? Zasad nije dobio odgovor.

Inače, Renata Končić Minea, i dalje radi kao voditeljica TV emisije IN magazin, a jedna od gledateljima najomiljenijih emisija bila je Dom iz snova koju je vodila upravo ona. Po prirodi vrlo otvorena i emotivna osoba, Minea zna kako srdačno pristupati ljudima, a upravo je to ono gledatelji žele vidjeti.


Po pitanju privatnog života, Minea još nije otkrila postoji li u njenom životu novi muškarac. Sedam godina dugu vezu sa umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom prekinula je prošle godine.