top of page

MILA HORVAT I REVIDERM VOLE SE JAVNO

TV voditeljica predstavila novu REVIDERM Neuro Sensitive liniju

Poznata 38-godišnja TV voditeljica Mila Horvat pojavila se jučer na 10.rođendanu brenda REVIDERM i predstavila novu Neuro Sensitive liniju proizvoda. Zabljesnula je u srebrnoj suknji do ispod koljena, a društvo su joj pravili trudna glumica Sementa Rajhard te pjevač Damir Kedžo.

Uz novu liniju, Kris Derma, zastupnik REVIDERMA za regiju, iskoristila je ovu priliku i da proslavi godine marljivog rada na tržištu kao lider za edukacije kroz Reviderm Akademiju. Neuro Sensitive linija pomaže dehidriranoj i suhoj koži, a čuda čini za oštećenu barijeru kože s tendencijom osjećaja nelagode, iritacije i upale te kao popratnu njegu kod neurodermatitisa i ekcema. Idealna je za korištenje tijekom zimskog perioda kada su iritacije česte, za vrijeme visoke koncentracije peluda, a pomaže i tijekom razdoblja povišenog stresa.

- Oduvijek sam imala izazov s vrlo osjetljivom kožom, zbog čega sam intenzivno pokušavala naći proizvode koji bi mi odgovarali. Zbog posla moram često nanositi pudere koji su vrlo teški za moju kožu. Vjerujte, zaista sam isprobala sve. Kada sam upoznala Reviderm, moram priznati da sam u početku i s njime imala izazova. Odlučila sam ne odustati te sam shvatila da mojoj koži treba prilagodba. Spojili smo tretmane i dermokozmetiku te konačno dobili vidljive rezultate. Oduševili su me aktivni sastojci koji umiruju kožu i, rekla bih, vidljivo su je pomladili. Uz Neuro Sensitive liniju većinu dana ne nosim puder te osjećam da moja koža diše i zaista me štiti - izjavila je sportska novinarka kojoj je lice uvijek u fokusu.

Luxus for your lips - jedina maska za usne na svijetu koja čuva njihovu mladost. Jedinstvena tehnologija objedinjuje najbolja svojstva H3 patentirane hijaluronske kiseline s umirujućim sastojcima i formulom aktivatora tabloid rtl, poznate žene, tračevi o poznatima, poznate hrvatice, vijesti o poznatima, tračevi, show vijesti, reviderm iskustva, mila horvat, reviderm kozmetika

Comments


bottom of page