top of page

MILA ELEGOVIĆ POKAZALA SVOJU MALU VIKENDICU

Uživancija uz žabe, ptice i potok

Domaća glumica Mila Elegović nedavno se vratila predstavama u Kazalištu Komedija, što je ponosno podijelila na društvenim mrežama - Vratile smo se kući... K mjuziklu... Glazbi... Orkestra... Svjetlu... Draga publiko, hvala za večeras. Uz nju su nasmijano pozirale i glumice Vanda Winter i Renata Sabljak, obje poznata po odličnim vokalima

- Predivneeee steee! Neka ste se konačno vratili u Komediju i zapjevali. Divneee. Koliko ljepote - poručili su im sretni fanovi i kolegice Bojana Gregorić i Vanna.

Zgodna Mila kod svakog obraćanja fanovima ponosno ističe da je žena u 50-ima, što se na njoj ni najmanje ne primjećuje. Mnogima se čini kao da je tek navršila 30 - Kao curica si. Naljepša od Nina do Nila. Stvarno si prelijepa dama savršenog izgleda - neki su od komentara.

A kako provodi slobodno vrijeme, Mila je pokazala u video pored svoje 'vikendice' - Žabice, ptice, potok i stoličica. Htjela sam vam pokazati moju malu vikendicu. Tadaaa. Nešto savršeno. Sjednete i gdje god želite u prirodu...to je to! - poručila je veselo i oduševila kolege i pratitelje - Vikendica ti je vrh!!! I ja imam istu vikendicu!

bottom of page