top of page

MIKULEC UREDILA SPAVAĆU SOBU ANTONIJE BLAĆE

Antonija otkrila kako joj se sviđa

Lijepa Antonija Blaće, simpatična voditeljica RTL showa Big Brother i producentica drugih popularnih RTL showova, nedavno je objavila svoju prvu knjigu, priručnik za zdravu prehranu #Ljetobezparea a da njeni recepti stvarno djeluju pokazuje svojom sve vitkijom linijom

- Još malo pa na moreno. Bez parea - poručila je Antonija, i dodala - Javljate mi se sa super rezultatima.

Za vas koji se nećkate kad i kako krenuti u malo bolju prehranu, kojima fali motivacije, kojima se ne da satima stajati za štednjakom, ali biste ipak dobro i “mršaveće” jeli, koji ne volite kompliciranje, kojima se ne da vagat hranu i brojati kalorije, koji volite ukusno, ali želite koji konfekcijski broj manje, kojima fali podrška okoline, ili se samo ovo ljeto želite “nabrijati” pa krenuti na jesen - knjiga je i dalje za vas tu!!! Fotka nema direktne veze s knjigom, samo se malo spanciram. Lažem, ima, odijelo je broj manje.

- Ljeto bez parea...kod mene nagodinu možda. Savršena si. Prezgodna si. Najljepša si mi voditeljica na svijetu. Ma super si Antonija - komentirali su njeni fanovi.


A prije odlaska na more, Antonija je odradila još jedan super projekt, ovoga puta onaj privatni. Poznatu dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec unajmila je da joj uredi spavaću sobu - Sretan ponedjeljak i izvlačenje iz Perfecta Dreams kreveta. Kako vam to ide inače? Snoozanje ili se dižete čim alarm zazvoni? P.S. Jako se teško izvući iz ovog kreveta nisam prva koja to kaže, sigurno. I Mirjana, obožavam svoju novu sobu - dodala je zadovoljna voditeljica, na što joj je Mirjana odgovorila sa srcem.


bottom of page