top of page

MIA KOVAČIĆ POKAZALA BORAVAK KAKAV SE RIJETKO VIĐA

Siđa se fanovima

TV voditeljica Mia Kovačić voli lijepu odjeću, a sa lijepom odjećom voli se urediti i napraviti dobre fotografije. Nekoliko odličnih snimila je tako nedavno, dok je pospremala stan - Spremiti sebe ili stan?Najbolje i jedno i drugo! Stajlis za po doma - istaknula je i pokazala nam boravak kakav se rijetko viđa

Vintage police prepune su različitih knjiga, od kojih su neke stare enciklopedije, a svaki slobodni kutak upotpunjen je živim cvijećem, stolićima, podnom lampom, ljestvama, jastucima i malim sivim stolcima modernog dizajna. Pored prozora posebno se ističu viseći drveni godovi drveta, koji su pametno pretvoreni u stakle za cvijeće. Usred komode je umetnut televizor, a sa strane se nalazi i jedna suha grana drveta kao ukras. - Super si stan zrihtala - poručio joj je jedan pratitelj, dok je drugi pitao - Si pročitala sve te knjige?

Mia uz ljubav prema televiziji i uređenju, gaji i veliku ljubav prema životinjama, pa je tako poručila - Kad dobijemo priliku spasiti životinju-spasimo je. Kad dobijemo priliku biti bolji-budimo. Kod nas je prosjek steriliziranih mačaka 33%. U Europi je 73%. Ajmo biti bolji u tim brojkama. Ajmo udomiti i spasiti. Ajmo pružiti tim divnim stvorenjima dug, sretan i pun ljubavi život. Ajmo. Dom je tamo gdje je mačka. Odobrio Spock...I dobio je finu papicu, zato je tako mazan na slici...Nikad dosta.

bottom of page