top of page

MESOBOOST METODA NEODERM CENTRA NAJTRAŽENIJI JE NEIVAZIVNI ANTI-AGE TRETMAN U EUROPI

Anti age specijalistica Steffie Švaganović primjenjuje napredne beauty protokole luksuznog brenda Germaine de Capuccini, a njeni termini popunjeni su i do 3 mjeseca unaprijed

Revolucionarni anti-age neivazivni tretman MESOBOOST stigao je u Zagreb, točnije prestižni Neoderm centar by Steffie, koji već više od 20 godina provodi beauty protokole luksuznog brenda Germaine de Capuccini, širom svijeta prepoznatih po najvišoj kvaliteti.


Savršeni tretman protiv starenja za sve one koji ne podnose igle i bol, Mesoboost je najnoviji neinvazivni mezoterapijski tretman bez igle iz Europe koji u samo 3 tretmana postiže da vaša koža izgleda 100% mlađe i čvršće, s manje vidljivim borama. Najnovija revolucionarna tehnika u medicinsko-estetskim anti-age procedurama Mesoboost nije microneedling, jer pomoću ovog tretmana nećete osjetiti ni bolove ni podljeve.

Najnoviji tehnološki koncept mesoterapije sa mezo-čipom, u najdublje slojeve kože i bez bolova unosi najbolje aktivne anti age sastojke. Ako i vi pratite najnovije trendove u kozmetologiji, ovaj će vas tretman sigurno oduševiti i promijeniti način na koji ste dosad njegovali svoju kožu.


EVOLUCIJA BEZIGLENE MEZOTERAPIJE

Neinvazivna metoda za transkutanu penetraciju s dvostrukom strategijom kombinira tehnologiju transkutane penetracije putem meso-čipa te otpuštanje aktivnih sastojaka, s tehnologijom elektroporacije, korištenjem električnih impulsa, s ciljem optimizacije brzine apsorpcije aktivnih sastojaka. Mesoboost metoda ubrzava regeneraciju kože te poboljšava njezinu teksturu i kvalitetu. Opći učinak pomlađivanja, učvršćivanja i smanjenja dubine i veličine bora primjećuje se već sa 2 snažna koktela koji su apsolutna inovacija u molekularnoj biotehnologiji. U samo 3 tretmana - koža postaje mlađa i čvršća, sa manje vidljivijim borama.

- Iskustvo, stručnost, vrhunski tretmani, zadovoljna klijentica jos malo pa 10 godina - poručuje Neoderm klijentica Ivana Sepak, dok gospođa Mirjana Zelenika ne krije svoje oduševljenje tretmanima - Savršeno! Sve preporuke!

A da njeni tretmani doista imaju učinka na licu i tijelu njenih klijentica, ali i nje same, potvrđuju brojne fotografije anti age specijalistice i vlasnice Neoderma Štefice Švaganović Steffie - Zašto je ljubav prema sebi tako važna? Zapravo je razvijanje ljubavi prema sebi nesebičan čin. Tek kada se osjećamo istinski vrijednima sebe, možemo voljeti druge takve kakvi jesu. Lice je ogledalo koje odražava pokrete unutarnjeg života. Obratite mu posebnu pažnju - poručuje mladolika Steffie i dodaje - Sve više je klijentica koje traže brigu o koži, a da to nisu ustaljene injekcione metode. Primjera radi, u Neodermu trenutno upisujemo termine za siječanj 2023. jer žene ali i muškarci doista znaju prepoznati što vrijedi! Doznajte odmah više i otiđite na tretman koji će vam otvoriti posve nova saznanja o vašoj koži! >> neoderm.hr


Comments


bottom of page