top of page

MERYEM UZERLI: KAKVA ČAST U NAJLJEPŠOJ ZGRADI NA SVIJETU

Ovdje se ona i njena djeca osjećaju kao kod kuće

- Postoji mjesto gdje se moja djeca i ja uvijek osjećamo doma, gdje nas legendarna usluga drži bez teksta i gdje nas uvijek činite sretnima. Htjela sam vas iznenaditi ovim posebnim zahvalama - poručila je glumica koju pamtimo po ulozi Šeherezade, Meryem Uzerli iz Dubaija

Meryem je privukla puno pažnje javnosti kada je gotovo preko noći odlučila napustiti set Sulejmana Veličanstvenog u Turskoj i preseliti se u Njemačku. Zamijenila ju je druga crvenokosa glumica, a Meryem je kasnije objasnila kako se morala maknuti od raznih pritisaka. Iako i dalje snima serije i filmove, danas su joj najveća sreća njezine kćeri, s kojima voli otići u park, šetnje, na bazen i putovati svijetom.

- Kakva čast biti dio gala dodjele nagrada #time100 Impact Awards u Muzeju budućnosti u Dubaiju, "najljepšoj zgradi na svijetu". Događaj, kojim se odaju priznanja izuzetnim pojedincima koji koriste svoj utjecaj za izgradnju bolje budućnosti, bio je prvi veliki događaj. Prekrasne uspomene dobila sam uz nevjerojatne goste poznate glumce i influencere..da kao pojedinci možemo stvoriti bolju budućnost, ali kao kolektiv smo nezaustavljivi… zajedno ruku pod ruku - poslala je snažnu poruku naša Hurrem.

Comments


bottom of page