top of page

MELANIE GRIFFITH SUPERMODEL U 62-OJ

Glumica Melanie Griffith u svojoj je 62-oj godini života postala supermodel za donje rublje

Američka glumica Melanie Griffith, u nas popularna 1980-ih godina, danas ima 62.godine i nevjerojatno vitko tijelo. Ona je mama glumice Dakote Johnson, koja je utjelovila glavnu junakinju sado-mazo sage Pedeset nijansi sive, i izgleda utegnutije od današnjih supermodela. Tijelo joj je izduženo i proporcionalno, i upravo zato rado dijeli svoje fotografije s obožavateljima


- Impresionirana sam! Wow! Prelijepo izgledaš. Sad vidim na koga je Dakota Johnson dobila svoje tijelo...Imaš glavu za biznis, a tijelo za grijeh. Kako uspijevaš izgledati tako spektakularno? Mora d si super posvećena vježbanju, da bi izgledala ovako fit. Ja jednostavno nemam tu motivaciju. Vježbaš li ti svaki dan? - pitaju je obožavatelji svakodnevno.

A da joj se vitko tijelo itekako isplati, govori i činjenica da su je njeni stilisti zamolili da postane supermodel linije donjeg rublja, koju su nedavno plasirali na tržište.


- Zapratite molim vas The Kit modu, pozvala je Melanie svoje fanove, jer od svake prodaje gaćica ili grudnjaka, dio će donirati u humanitarne svrhe.

celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

Comments


bottom of page